Ahoj holky,
jsem teď docela vystresovaná.Před chvílí jsem byla s kámoškou v obchodě, kde jsme si obě koupily těstovinový salát s majonézou.Přímo tam jsme ho chtěly sníst.když jsem ho začala jíst, cítila jsem, že je trochu nakyslý, ale kámoška nic neříkala, tak jsem byla zticha..mám totiž divné chutě a tak jsem si říkala, že se mi to asi zdá.Nicméně kámoška, když měla v sobě asi pulku, řekla, že ji připadá zkažený.Že neví, ale už nebude pokračovat..Ten salát nevim kolik vážil, ale představte si malý talíř.Z toho jsem měla já ujdenou asi čtvrtku.Teď jsem z toho vážně nešťastná, bojim se, aby to zkažené nějak neublížilo miminku.Co myslíte??? ☹
Pokiaľ by ti bolo zle, daj si smectu - tá sa môže v tehu.
vikula-no tenhle byl zkažený...byl nakyslý, ale tak jinak-prostě zkažený.Jsem blbá, já vím, ale opravdu mi v té chvíli nedošlo a ještě, když kámoška jedla, tak jsem si říkala, že se mi to asi zdá..A já mám pořád nějaké problémy, co jsem těhotná..neustále špiním, brala jsem atb kvůli zánětu močáku a další a další.Nejde mi o mě, já klidně nějaký ten prujem snesu, ale o miminko, aby mu to zkažené neuškodilo.. ☹ ☹
Tak to uvidíš pokud by ti bylo zle a prujem tak bych si došla pro radu k lékaři já si spíš myslím,že je problém s antibiotikama,ale to ti snad dali nějaké co můžou těhulky né?Já také měla v začátku zánět spojivek a dali mi nějaké léky co mohou těhule🙂
Ale zatím se nestresuj ju
aale evu teď koukám ty jsi 18tt tak to už je mimís mimo ohrožení na různé infekce dnes jsem to někde četla jen je nebezpečí u spalniček🙂Tak se neboj 😉
vikula: Děkuju 🙂 No ty atb jsem brala už ve 12tt, takže to je v pohodě.Spíš mi jde o to, aby se nějak to zkažené jídlo nedostalo k miminku...nevim, co všechno obsahují potraviny za škodliviny, když se zkazí, ale bojim se, aby se to nedostalo k malýmu....Nevíte někdo?
PS:Jak říkám, já prujem vydržím 🙂 ale jde mi o mimi.Nesnědla jsem toho moc, ale trochu přece jen. 😢
evu: myslim, ze se nemas ceho bat...myslim, ze je to male mnozstvi na nejakou infekci a placenta je schopna skodlive latky odbouravat, aby se k miminku nedostaly...navic bys to musela jist pravidelne a dlouhodobe, aby to pro nej bylo nebezpecne..jen si priste davej pozor a nekupuj si tyhle veci s majonezou, protoze clovek nikdy nevi a v tehu to fakt za to nestoji - kor v lete...ale to ted uz fakt nema cenu resit - bud v pohode ju?? 😉 a at je Ti dobre a uzivej si tehu.. 😵
Ahoj, já teda nechci strašit, ale raději bych byla pár dní na pozoru.... měla bych strach třeba ze salmonely... 😒
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj evu já bych to neviděla tak zle,protože těstovinové saláty bývají nakyslé a hlavně kdyby to bylo opravdu hrozně zkažené tak by jsi to poznala a chutě mám nakyslé i já🙂tak se neboj pa