Ahojte, už asi druhý dýžden, možno viac pozorujem na hrudníku malinké vyrážočky, po jemnom vytlačení biele bodky - ako krupica. Mamina sa ma hned spýtala či som volačo nezjedla. možno ano , ale neviem čo... Môže to byť z citrusov? boli sviatky, bolo toho viac.... nikdy som takéto problémy nemala, tak som tomu neprikladala nejaký význam, nerobila som z toho problém. dakujem za akukolvek odpoveď... Lucia
Já to mám taky a nic jsem teda nesnědla.... Myslím,že je to tím,že se prostě horší plet.Nikdy jsem neměla problémy a ted mám ty vyrážky na hrudníku...obličej katastrofa a na zádech bedary ☹Mám to stejné jako lucwika,něco jako krupičku,po vytlačení bílé tečky....
Ahoj, já to mám taky a to nejsem těhu - mám to každou zimu - asi alergie na chlad. 😅
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, stejny problem mam taky, myslim, ze to zacalo, kdyz jsem snedla asi kilo mandarinek...Dela se mi na koneccich prstu, nohou, ruce a hlavne v obliceji...Dost to svedi, ma to tmave ruzovou barvu a zklidnilo se to po kalciove masti...ale nezmizelo...jen prestalo svedit a zesvetlalo to...jsou to bile vacky, do kterych puchnes a jde z nich voda....myslela jsem na alergii na psa ( nikdy jsem ji nemela ), pak ty citrusy ( platek citronu a muzu se zblaznit ), ale mam to porad, i kdyz je nejim, ale je fakt, ze uz vyrazne lepsi....( mozna se spravnymi leky by to zmizlo, ale to ted nemuzeme )....