Zamlklé těhu?

kat007
24. dub 2017

Tak jsem tady opet pro rady, zeny a devcata... minuly tyden mi doktor tehu potvrdil, videl vacek, cca.4+5.... dva dny pote jsem byla na pohotovosti, stale spinim,ale svetlou krvi... stale tam byl a kapku se zvetsik.. spinim stale stejne a stejnou krvi, dnes kontrola a cca.5+2 a doktor stale vidi vacek cca 4,7 mm.... rikal, ze je mozne, ze to bude.zamlkle tehu.... mam nadeji?

corry21
24. dub 2017

Ahoj, a máš jen gestacni vacek nebo už i zloutkovy? Třeba je to jen mladší tehotenstvi... Ja sem na první kontrole mela 6 mm (ale myslím že to bylo přímo embryo a ne vacek) a uz byla i akce. Určitě ale neves hlavu, ja mam problém se spinenim z hematomu. Držím ti palce!

kat007
autor
24. dub 2017

Děkuji moc, ne ne, zatím jen váček ☹

corry21
24. dub 2017

Nezkousela sis třeba testy, jestli se druhá čárka ztrácí nebo zůstává? Aspoň orientačně... Ta nejistota je hrozna

kat007
autor
24. dub 2017

Ta nejistota je otřesná!!! Zkoušela... byla stejna. Zatím...

gabcat
24. dub 2017

@kat007 5+2tt je gestační váček normální nález. Já byla v tu dobu na pohotovosti kvůli krvácení a ještě než mě viděl, říkal, že stejně nic neuvidí, že je brzy. Takže na tom by nebylo nic neobvyklého. Pokud ti doktor říkal, že to nevypadá dobře, tak nezmenšuje se ti spíš?

kat007
autor
24. dub 2017

Nene... prvně 3,5mm, za dva dny 4,5 mm a dnes 4,7.

klokanka73
24. dub 2017

@kat007 já se divim že v tom 4+5 vůbec něco viděl. Je možný že to jen špatně naměřil, vždyť to musí být úplně pidi a stačí trochu pohnout a je jiná cifra. Pockej do další kontroly, třeba to bude vypadat dobře.

kat007
autor
24. dub 2017

Děkuji... Snad ☹

gabcat
24. dub 2017

@kat007 No hodnoty naměřené jiným doktorem bych moc nebrala v potaz, každý měří jinak, má jiný utz atd.

Každopádně teď se s tím stejně nic nedá dělat. Zbytečně se dopředu neplaš, uvidíš na další kontrole.

vanea
24. dub 2017

@kat007 Neboj se, my byli poprvé někdy v 6+4tt a měřil to 3x, pokaždé vyšla malinko jiná hodnota ;) takže buď je můj doktor tak strašně levý, nebo je to o tom, že je to prostě ještě šíleně prťavé, stačí aby se mu trošku pohla ruka, aby tu křivku natáhl malinko jinak....a máš jiný výsledek. Upřimně mi přijde i divné, aby se to takto brzo pokoušel měřit, to fakt nemá smysl...Počkala bych aspoň ten týden dva, aby se vidělo, jestli roste ;) držím palečky 🍀

kulisek83
25. dub 2017

Prři zamlklem tehotensvi byva tehotensky test nadale pozitivni, v tele uz je vytvorena urcita hladina HCG, ktera zustava...Takze z tehu testu se nepozna nic. Jedno zamlkle tehotenstvi jsem absolovala (sla jsem prvne k doktorce v 6.tydnu)..chodila tam pravidelne co 14 dnu, kdy me vzdy delala USG vaginalni sondou..Nepoznala nic, nemohla videt ani srdecni akci...O mesic pozdeji od prvni navstevy pani doktorky, kdyz jsem sla do poradny (10 t.t.) tak jsem zacala spinit..Opet sono, kdy me rekla, ze miminko moc neprirustlo o akci vubec nemluvila a poslala me domu s PN, ascorutinem a duphastonem na udrzeni tehotenstvi a varovanim, ze pokud zacnu krvacet at jedu hned do nemocnice...A do rana jsem skutecne do nemocnice jela..stari embrya 6 tydnu, bez akce, poloha hlavou dolu..nasledovala hospitalizace a kyretaz..takze nekteri doktori bud na tom USG nic nevidi, nebo tomu nerozumi..Pri druhem tehotenstvi jsem sla na gyndu az po 8. tydnu, kdy je uz neco videt vcetne akce..S tim, ze co ma byt bude...co nema nebude...Takze drzim pesti, at vse dobre dopadne!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru