Mám takový problém, dneska jsem se vzbudila hroznou bolesti hlavy a nemůžu vůbec hnout krkem, hlavu neotočím. Moje mamka mi poradila Dolgit krém a zahřívat. Jsem poprvé těhotná, jsem v 11tt a nevím co vše bych mohla nebo nemohla použit na namazání krku 😒 můžete mi prosím poradit. Mám jediné štěstí, že jsem dneska nemusela do práce, musím se do pondělí dát dohromady. Budu vděčná za každou radu.
měla jsem nesnesitelné bolesti v 6tt a trvaly několik týdnů. V noci jsem nemohla spát, bylo to fakt hodně akutní, bolest vystřelovala po půlminutě do ruky, neexistovala poloha, která by mi ulevila. Ortoped mi předepsal elektroléčbu a rehabilitace (masáže), ale ty se mají dělat až ta nejhorší bolest poleví. Nic jiného než francovkovou mast, nahřívání bolestivé oblasti krku (to je důležité a nejúčinější, ale v tomhle teple úmorné) a nějakou koňskou hřejivou mast jsem nemohla. Ani obstřik. Ani analgetika. Jen paralen maximálně. Hodně štěstí a ať tě to brzy přejde... Hlavně si najdi cviky na protahování svalů a i přes bolest cvič třeba pětkrát denně a až bolest přejde, tak pořád, aby se nevrátila.
Měla podobný problém, ale já jsem to pro změnu měla z klimatizace. Zašla jsem si na masáž, pak jsem si to místo mazala konopnou mastí a do týdne jsem byla úplně v pohodě.
Obnovuji diskuzi... Koncim 12tt a mam blokly krk a rameno.... Pres vikend jsem nahrivala, ale ted jsem zpet v praci a klimatizace jede a uz to zase citim jak to tuhne a boli... Nemuzu byt 14 dni dona na toto... Na bolest muzu jen paralen, zadny obstrik nebo masti, masirujeme olejickama doma, ale jak jsem v chladnejsim prostredi, zas to tuhne... V praci o tehu jeste nevi a husti do me, proc mi to dr neopichnul atd... Ale ten mi rek, ze jen v nejvetsi nouzi, at to zkousim pres teplo a masaze rozhybat
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ty lokální mazací věci neublíží, mimo Dolgitu Voltaren, Veral, cikoliv. Ale možná i obstřik u doktora by pomohl..