Womanizer. Používaly jste ho v těhotenství?

27. kvě 2020

Ahoj, omlouvam se za zakryte jmeno, ale jedna o choulostivou vec.
Chci se zeptat, zda nektera pouzivate v tehotenstvi womanizer?
Jem v 17 tydnu a po jeho pouziti me cely den neprijemne bolelo bricho.
Bohuzel nejsem ta, ktera ma orgasmus ihned a trva mi treba i pul hodiny nez se uspokojim.
Prosim nepiste mi ze me ma uspokojit partner 🙈 opravdu vzdy to proste nejde.
Myslite, ze je mozne diteti ublizit otresy ktere vydava?

sudylichozrout
27. kvě 2020

Nevim, co je womanizer, ale pokud to neni "brutalnejsi" nez souloz, tak si myslim, ze by to ublizit memelo.

autor
28. kvě 2020

Omlouvam se, spatne jsem to napsala. Jedna se pulzujici vibrace.

hermia
28. kvě 2020

ano pouzivala a pohoda. nepřijemne te bolelo bricho z orgazmu jako takoveho. orgasmus je stah delohy 😉 taky zalezi jak dlouho ho pouzivas, pokud se uspokojujes orgasmus za orgasmem nebo se o nej snazis pul hodiny tak neni divu

krupka3
28. kvě 2020

Jasne, akorat jsem uz v prvnim tehotenstvi zjistila, ze poloha na zadech neni to prave ani pro sex/orgasmus 😉 Zkus to napriklad ve vane/sprse nebo i mimo v kleku s predklonem dopredu. Pak to zatnuti svalu pri orgasmu tolik nedrazdi delohu a nebude te tak bolet bricho.

katule1990
28. kvě 2020

Ano, používám ho už dlouho, i teď v celém těhotenství. Jsem v 15tt po IVF. Ale břicho mě teda z orgasmu nebolí, to bych si asi dávala pozor nebo aspoň omezila frekvenci. Otřesy dítěti určitě ublížit nemůžou 😀.

drep
28. kvě 2020

Nemám womanizer, mám satisfier, princip stejný a používala jsem ho normálně. Já byla taková příjemně citlivá, takže to většinou byla spíš rychlovka, ale neumím si představit, jakým fyziologickým mechanismem podtlak na klitorisu ublíží plodu v děloze. Každá jsme různá, ale za mě je ještě o špetku lepší masážní vibrátor.

natysnovec
28. kvě 2020

Pouzivala jsem wom.i partnera😂a nic pohoda...je to tak jak pise
@hermia 👍🙏

autor
28. kvě 2020

Holky, moc vam dekuji 🙏
Hledala jsem celou noc na netu info a pouzivani v tehotenstvi a nenasla jsem nic. Moc vam vsem dekuji za odpovedi. Jste zlate😘
Asi to je opravdu ze zatinani svalu pred a pri orgasmu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru