Ahoj, omlouvam se za zakryte jmeno, ale jedna o choulostivou vec.
Chci se zeptat, zda nektera pouzivate v tehotenstvi womanizer?
Jem v 17 tydnu a po jeho pouziti me cely den neprijemne bolelo bricho.
Bohuzel nejsem ta, ktera ma orgasmus ihned a trva mi treba i pul hodiny nez se uspokojim.
Prosim nepiste mi ze me ma uspokojit partner 🙈 opravdu vzdy to proste nejde.
Myslite, ze je mozne diteti ublizit otresy ktere vydava?
Omlouvam se, spatne jsem to napsala. Jedna se pulzujici vibrace.
ano pouzivala a pohoda. nepřijemne te bolelo bricho z orgazmu jako takoveho. orgasmus je stah delohy 😉 taky zalezi jak dlouho ho pouzivas, pokud se uspokojujes orgasmus za orgasmem nebo se o nej snazis pul hodiny tak neni divu
Jasne, akorat jsem uz v prvnim tehotenstvi zjistila, ze poloha na zadech neni to prave ani pro sex/orgasmus 😉 Zkus to napriklad ve vane/sprse nebo i mimo v kleku s predklonem dopredu. Pak to zatnuti svalu pri orgasmu tolik nedrazdi delohu a nebude te tak bolet bricho.
Ano, používám ho už dlouho, i teď v celém těhotenství. Jsem v 15tt po IVF. Ale břicho mě teda z orgasmu nebolí, to bych si asi dávala pozor nebo aspoň omezila frekvenci. Otřesy dítěti určitě ublížit nemůžou 😀.
Nemám womanizer, mám satisfier, princip stejný a používala jsem ho normálně. Já byla taková příjemně citlivá, takže to většinou byla spíš rychlovka, ale neumím si představit, jakým fyziologickým mechanismem podtlak na klitorisu ublíží plodu v děloze. Každá jsme různá, ale za mě je ještě o špetku lepší masážní vibrátor.
Pouzivala jsem wom.i partnera😂a nic pohoda...je to tak jak pise
@hermia 👍🙏
Holky, moc vam dekuji 🙏
Hledala jsem celou noc na netu info a pouzivani v tehotenstvi a nenasla jsem nic. Moc vam vsem dekuji za odpovedi. Jste zlate😘
Asi to je opravdu ze zatinani svalu pred a pri orgasmu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nevim, co je womanizer, ale pokud to neni "brutalnejsi" nez souloz, tak si myslim, ze by to ublizit memelo.