Milé maminky, četla jsem, že se dají v těhotenství získat různé vzorky zdarma (dudlíky, krémy, apod.) Máte některá zkušenost nebo nějaký dobrý typ?
Pupík a Rybilka(recordati@recordati.cz),nivea-registrace+napsat si o vzorky,Sudocrém,Mam,Nuk...vyhledat stránky firem na Google a napsat do kontaktů.
@annapans Ja dostala na gynde balicek od Family Service, ta sama firma dava i Clinic Box v porodnici. Pokud chces, muzes se na jejich strankach registrovat a oni neco zaslou. Ale pozor, je to propojene s nejakou pojistovnou nabizejici zivotni pojistku, par dni po navratu z porodnice mi pani z Family Service volala, ze maji pro me dalsi vzorky zdarma a ze mi je zanesou ( ja se tomu divila, nechtela jsem to, nakonec jsem teda kyvla) no a misto vzorku prisel pojistovak, ktery chtel uzavrit zivotni pojistku... Tak jsem ho ani nepustila dal, rekla jsem, ze na jednu stranu chapu, ze pani telefonistka zatajuje maminkam tu hlavni informaci, ze se nejedna o vzorky, ale o pojisteni, protoze by na to nikdo nekyvnul, na druhou stranu, ze on holt musi pocitat s tim, ze mnoho maminek, ktere se toto dozvi, ho pryc presto posle a ze bude mit holt zbytecnou cestu... Ale asi jim to i tak za tech par uzavrenych pojistek stoji...
Tady jsem našla dobrou stránku kde je vše zdarma. A je tam toho opravdu hodně maminky 🙂 http://www.neplatis.jdem.cz
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Můžeš požádat o vzoreček Bepanthenu na jejich stránkách. Jinak co jsem koukala na starší diskuzi tak už téměř nikde vzorky nedávají asi byl až moc velký zájem. 😀 Ale můžeš zkusit napsat větším společnostem e-mail jestli nedávají nějaké vzorečky, ale já žádné nenašla kromě toho bepanthenu.
http://www.vzorek-bepanthen.cz/bepanthen/zadost...