Načla sem toto téma,protože mě zajímá jestli to taky máte.Když se v noci otáčím a ležím si na prsu,ráno se probudím s flefem na košili,bývá to jen u jednoho.Míváte to také?Vím že tohle se děje po porodu,ale v těhotenství?Ted sem to měla podruhé,je to ta průhledná tékutina,mazlavá,neví m přesně jak se tomu říká.A poprvé to bylo po sprše a to mi normálně kapalo na stehno tak 5-6 kapek.Díky kočky za veškeré reakce.Hana
Jak píše belda, je to úplně normální, žádné strachy. Někomu se mlezivo začne dělat až po porodu, někomu v průběhu těhu a třeba moje kamarádka měla mokré fleky na podprdě ještě před testem 😀
normální, já to měla už od 20 tt!!!! Po porodu bude mlíčka.... 🙂
hanna: také jsem s tím měla "problém" už v těhu. Je to normální, ikdyž někdy nepříjemný. Mleziva naštestí není tolik, horši to je pro mě ted po porodu, když ze mě v noci teče mléko tak, že mám pod sebou mokré kaluže 😖 Ale co se dá dělat, hlavně,že to mlíčko je 😉
Hanna, ja som prvé kvapky objavila deň pred tým ako mi vyšiel pozitívny tehotenský test!!! Nechápala som ako sa može kolostrum tvoriť tak skoro, tak verím že aspoň nebudem mať problém s mliečkom 🙂
Jj, je to naprosto normální, jde o tzv. mlezivo neboli kolostrum. Dělalo mi to cca od pátého měsíce, někdy bylo průsvitné, jindy sytě žluté, až do oranžova. Po čase už jsem přesně poznala, kdy k uvolnění mleziva dochází, protože mu předcházely jakoby "stahy" v prsu.
Hanna to jsem měla taky a taky už docela brzo 😉 snad už od 5 měsíce 😀 a i kolikrát na triku z ničeho nic flíček
no..tak toto je presne o mne........pride mi to dost trapne ☹
cuttysark: proč trapné? 😕 budeš maminka, buď ráda, že je... 😉 ..a jestli tě to nějak obtěžuje, myslím, že vložky do podprsenky to hravě zvládnou... 😉
jj já to měla od 5 měsíce a po porodu mlíko nic jsme na nutrilonu 😒
Mě dnes z obou prsů přesně tohle vyteklo ... čirá, lepkavá kapka 😲 a to jsem teprve 15+6 tt ... je to zvláštní, že takhle brzo 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
je to normální, jmenuje se to kolostrum,neboli mlezivo 😉 . prsa se už pomalu připravují na kojení. ádný strach,je to normální. 😵