Dobrý den 20.rijna jsem byla na KET (5denni EMRYJKO), DĚLALA jsem si test 3.11. A byly tam 2 čárky a sla jsem ten den rovnou na krev. Ale hodnoty mě vyděsily. Počítá se to jako 13 den teda OD KET a já měla 2501jednotek, lekla jsem se tak vysoké hodnoty. Sla jsem tedy ještě 17 den a hodnoty byly 12888. Na Car mi konzultanty řekly že to je ok, ale doktora mi nedaly tak jsem psala své doktorce. Ta mi napsala že to v pořádku nejni že buď jsou tam dvojčata nebo špatný vývoj. Jela jsem ten den za ní. Týdny se počítají prý jak u normálního početí takže jsem byla 5+1, podle UTZ vše ok ale pořád mi říkala že je to divný. Dnes jsem byla na kontrole 9+5 maličké odpovídá velikosti 9+3 a srdíčko taky dobre. Ale furt mi řekla že uvidíme po prvním screeningu. ten mám až za 14dni.
MĚLA JSTE TO TAKY TAKHLE NĚKTERÁ Z VÁS A JAK TO VŠE DOPADLO?
MOC děkuji za odpovědi.
@lucynka721 děkuji za zpravu 🙂 a po prvním. Screeningu tě nehnali na genetiku, odběr plodové vody nebo tak něco?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@janamrkvicka bud v klidu, 5+6tt jsem měla 14000j hcg. Malému bude rok v lednu 💙