Ahoj, měla to některá z Vás také podobně s výsledkem zdravého dítěte? Screening ve 12. týdnu mi vyšel negativně, ale riziko 1:410, ultrazvuk v pořádku, hodnota Papp-A, nebo jak se to píše 0,22. Bylo s lékařem dohodnuto, že počkáme na další výsledky. Tripple testy mi riziko upravily na 1:12000, ale zase jedna hodnota z krve byla nižší nějaké betaHcg, zatím nevím kolik, jdu tak zítra. Byla mi doporučena genetická konzultace, na kterou mě objednal na zítra. Mám obavu, aby mě paní doktorka akorát nenutila do odběru plodové vody, což bych docela nerada podstupovala. Kamarádka po odběru potratila, tak mám prostě strach. O co se jedná na té genetické konzultaci?
Ty dvě hodnoty také nizsi 0,22 byli jsme na genetice chtěly mi dělat plodovou vodu ale,odmítly jsme uz pred tím jsem měla nižší hodnoty ale,syn je úplně zdravý a teď i dcera takže jsem doufala v to ze,bude i ona a je mam skoro 8 mesicni dcerku 🙂 držím palecky uvidíte ze,bude vše v pořádku
No moc rádi to neslysej to odmítnutí ale,je to každého rozhodnutí nemůžou do toho nikoho nutit držím moc palecky Veru a pisnete 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Taky jsem měla riziko ale, 1:140