Maminky,prosím na kterém oddělení se dělá vyšetření na tehotenskou cukrovku? Zítra mě to čeká,a absolutně nevim kde to hledat v nemocnici.. budu mít pár minut na to dojít od zastávky do nemocnice kde jsem objednaná na čas,takže nebude čas někde litat po nemocnici a hledat. Dekuji za odpovědi a přeji krásný den
V laboratoři
Mně teda nabírala krev sestřička na gyndě. Poprvé jsem měla hodnotu 5,1 (musí být 5,0), takže jsem šla podruhé zase na gyndu, kdy jsem zase měla 5,1 a poté jsem dostala žádanku přímo na diabetologii, kde mě teď budou hlídat až do porodu.
Diabetologie
@nijij ted jsem z toho jelen. Tak laboratoř nebo diabetologie😆
U nás se dělají testy OGTT v diabetologicke poradně
Je to jak kde. U prvních dvou jsem byla normálně v odběrové místnosti na poliklinice, a u třetího už to tam nedělali a šla jsem do nemocnice, přesně oddělení Odběry, klinická biochemie a hematologie.
@andelka tak ja se asi zeptám někoho koho tam potkám. Jsem z toho blázen,u první dcery jsem na žádném testu ani nebyla tak nemám vůbec šajn
A co zavolat tam kam jsi objednaná a zeptat se jich? Nebo pak hned na recepci, ti by mohli vědět.
V Ostrave je to laborator, kde se delaji odbery krve :D. Dr k zadance nic nerekl, kam se orientovat?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
V laboratoři- odberove místo.