Ahoj holky,
Omlouvám se za takový dotaz, ale nevím kam se obrátit.
Jsem v 28tt, včera jsme s chlapem měli hezky večer a trochu se to pokazilo. Jednou za čas provádíme AS. Klystyr nedělám, nikdy nebyl potřeba. Během styku se ale chlap posunul a omylem párkrát zajel do pochvy.
Může se něco stát? Několikrát se nám to běžně stalo, ale to jsem nebyla těhotná, tak mě to teď trápí.
Děkuji za názory.
Tak samozřejmě ti tam muže zavést infekci, nepanikař, ale buďte příště opatrnější. Není to legrace.
Omylem párkrát zajel do pochvy? Párkrát? 🙈 Omylem se to může stát jednou, ne párkrát 🙈 ......no nic teď už zbývá jen čekat jestli chytneš infekci nebo ne 🤷🏼♀️ to za pár dní poznáš a pokud ano, tak urychleně k lékaři a zaléčit 😉 zvlášť v těhotenství bych z jakýkoliv infekcí měla velký respekt......
Nepanikařila bych, předpokládám, že to nebylo moc omylem a občas už se to stalo a nejspíš bez zánětu, tak bych to pustila z hlavy a příště si dala větší pozor.
Cože? Vždiť to musí strašně bolet!?!?!
A pak ještě do pochvy, to snad ne…
@95newmommy2020 😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@95newmommy2020 Proč bolet? Však už je zvyklá, sama píše, že to tak občas dělají.
No co už teď, může z toho být infekce a tu pak případně přeléčíš. A partnera poučíš, že některé věci se nemají dělat ani omylem 😉
Partner je asi slepec, když párkrát netrefí tu správnou díru.
@95newmommy2020 Když se to umí, tak to nebolí🤣🤣🤣🤣🤣
Včera už jsem neměla sílu odpovídat. Děkuji všem, co odpověděli bez rypani, dám na vaši řadu, přestanu panikarit a prostě počkám co bude.
Pro ostatní- je vidět, že zkušenosti s tím asi moc nemáte ;) u nás se razí heslo - kdo maže ten jede. Takže se toho držíme a mazem, protože bez lubrikant to není úplně ono. Potom, když třeba měníme polohu, nebo partner na chvilku vytáhne a jde se mi věnovat rukou v mezi čase, aby se to protáhlo, tak se občas stalo (za tu dobu co to provozujeme asi 3x?), že když ho chce vrátit nejde to tak lehce, ten otvor fakt nezůstane otevřen s nápisem "WELCOME" no a jelikož mažem a všechno je kluzné, tak prostě zklouzne níž než má. 🙂 vždy se to stalo v poloze lžičky. Takže asi tak, v tu chvíli samozřejmě ví kde je a že tam být nemá, ale prostě se to stát může. 🙂
Takže to není žádným pupkem, ani ze by to udělal naschvál, stát se to může prostě. 🙂 nic pravidelného, nic naschvál, ale i tak je to nepříjemné když se to stane, právě kvůli strachu, že se něco stane.
Pokud nic nikde nepali nesvedi, neresila bych.
Jinak ja osobne jsem na tohle citlivejsi a kdyztak vyplachuju Rosalginem, nevim jestli se muze i v tehotenstvi.
Je to neco jako tantum verde ale do jiny diry nez do pusy 😀
Jako v hodně blbem scénáři to může vést k infekcí plodovych obalů a k předčasnému porodu. Projevy infekce mít vůbec nemusíš. Vynechala bych do porodu, ale je to vaše věc
Nemusíš tady popisovat detaily, pokud teda nejsi zchylak predstiraji těhotnou a ukajejici se nad diskuzi 😉 Tak promiň, ale tvé vyjádření vyznělo, ze se mu to “omylem” několikrát za jednu akci stalo, tak to svádí k přemýšlení, jak k tomu muže opakovaně omylem dojít. Pokud víš, ze tam to riziko je, jakoze je, když se vám to stalo i driv, tak se s tím holt musí pocitat dopředu a bud se těchto aktivit vzdáte nebo se poradis na gynde, jak jinak eliminovat riziko infekce. Každá je jinak citlivá, navíc v těhotenství muže telo reagovat jinak díky hormonum nebo prokrvenym sliznicim, takze ti asi nikdo s jistotou nenapíše, co se po tech vašich omylech stane.
Jakože nic strašného se podle mě nestane, ale příště bych to raději už nedělala. 😉
@llluckaaa Já se o to pokusila a nešlo to ani dovnitř teda.
@95newmommy2020 jde o to byt dostatecne uvolnena a dostatecne mnozstvi lubrikantu. A taky je to i o velikosti partnera. Zazila jsem v puberte jednoho, kde jeho sirka byla trenink na porod a normalne jsem to vzdala a byl to duvod rozchodu. Tam jsem to neriskovala ani dopredu, natoz jinam
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
No můžeš mít infekci, kterou ti tam zavlekl z konečníku.. to poznáš, až se projeví a budeš se muset zalecit