Výběr jména Adrian. Co říkáte?

deliba
1. čer 2022

Holky, jaký máte názor na toto jméno pro chlapce? 🙂 Máte některá syna s takovým jménem? Jak mu říkáte?
Příjde mi neobvyklé, ale né zase až moc extravagantní.

kamino
1. čer 2022

Syna kamarád je Adrien, říká se mu Andy, klientka má Adriana a říká mu Áďo. Moc možností na oslovení, zvlášť pro třeba puberťáka, nebo v dospělosti, pokud se nechce říkat celým jménem není.

slecnami
1. čer 2022

Já jednoho Adriana měla ve třídě a říkala jsem mu Adri. 🙂

teate
1. čer 2022

Jasný Adri. 🙂

jjasmina
2. čer 2022

@deliba u manžela by neprošlo, ale klidně Andy, adri

teryem
2. čer 2022

Krásné jméno...u nás už dávno neprošlo, ale mě se moc líbí 🙂

felixfelicis
2. čer 2022

Krasne jmeno, mam kamarada, ktery se tak jmenuje (cizinec), rika se mu Adi (vyslovovano tvrde).

camelinka
2. čer 2022

@deliba Vzdycky se mi strasne libilo😍

dominika963852
2. čer 2022

Můj bratránek 👍. Jiného neznám. Krásné jméno. Říkáme mu Aďo , Adik ( tak mu říkala babička )

veroniqess
2. čer 2022

Moc hezké 😊

deliba
autor
2. čer 2022

Děkuji za reakce. Uvažujeme právě nad jmeny: Adrian nebo Maxmilian. 🙂

sirinfirst
2. čer 2022

U nás v obci je velmi hojně používáno v romské komunitě, nevím, jak moc je to obvyklé. Pro mě by to problém nebyl, ale pro někoho třeba ano.

antoinet
2. čer 2022

Maxíků je určitě víc. Adrian je krásné jméno, jednoho učím a nejde mi přes pusu to nějak zkracovat, tak mu prostě říkám Adriane.

trilien
2. čer 2022

Používa sa v SR, skratka Aďo. Podľa mňa je krásne.👍

kelerub
2. čer 2022

@deliba Adrian je hezké jméno. Vypomáhám v místním DD a každý druhý cikánský klučík se tak jmenuje. No dobře, trošku přeháním, ale Adrianů je mezi nima opravdu dost. A nejčastěji užívané oslovení mi přijde docela nelichotivé. Aďo, Aďoch. Evokuje mi to Hitlera 🤷🤣

zelenaesmolda
2. čer 2022

Me se libi 🙂

mishka87
2. čer 2022

Znám ho jen ve spojení s romy a občas nějaký ten Slovák. Asi bych se bála, že se mu někdo kvůli tomuhle spojení bude posmívat.

zelenaesmolda
2. čer 2022

@mishka87
me teda vzdycky napadne Adrian z Esmeraldy 😀

mishka87
2. čer 2022

@zelenaesmolda tak to já nesledovala. Jen pár dílů jsem byla nucena koukat s babičkou. V paměti mi utkvěl akorát Chosé Armando a Esmeralda 😁. Pamatuji, jak babička čekala, jestli už Chosé přijel 😁

belmonka
4. čer 2022

@deliba proc ne, urcite by se hodilo to jmeno kdyby byl v pozici reditele, vedouciho.. zaroven si dovedu predstavit , ze nebude mit problem ho tak oslovit jeho pritelkyne.. tohle jsou pro me vzdy kriteria, krome osloveni v 5.pade a toho, zda se mu to bude v pohode psat a nebude to krkolomne s prijmenim 🙂

beautifulsmile
4. čer 2022

Z vašeho výběru určitě Maxmilian, taktéž ho doma máme, případně v širší rodině ještě Maxim.

dolly82
4. čer 2022

Mám doma chlapce Adriena. Chorobně nesnáším, když mu někdo řekne Adriánku a dá důraz na Á. Když byl miminko, tak Anulka, Adineček 😁 jinak Adinek, Adi, teď už Adri, Adriene...

pipicek2
4. čer 2022

Můj synovec je Adrian. Říkáme mu Áďo.

elviraf
4. čer 2022

@deliba přítelkyně mého bratra má syna Adriana. Za mě 1*

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru