Holky, jaký máte názor na toto jméno pro chlapce? 🙂 Máte některá syna s takovým jménem? Jak mu říkáte?
Příjde mi neobvyklé, ale né zase až moc extravagantní.
Já jednoho Adriana měla ve třídě a říkala jsem mu Adri. 🙂
Jasný Adri. 🙂
Krásné jméno...u nás už dávno neprošlo, ale mě se moc líbí 🙂
Krasne jmeno, mam kamarada, ktery se tak jmenuje (cizinec), rika se mu Adi (vyslovovano tvrde).
Můj bratránek 👍. Jiného neznám. Krásné jméno. Říkáme mu Aďo , Adik ( tak mu říkala babička )
Moc hezké 😊
Děkuji za reakce. Uvažujeme právě nad jmeny: Adrian nebo Maxmilian. 🙂
U nás v obci je velmi hojně používáno v romské komunitě, nevím, jak moc je to obvyklé. Pro mě by to problém nebyl, ale pro někoho třeba ano.
Maxíků je určitě víc. Adrian je krásné jméno, jednoho učím a nejde mi přes pusu to nějak zkracovat, tak mu prostě říkám Adriane.
Používa sa v SR, skratka Aďo. Podľa mňa je krásne.👍
Me se libi 🙂
Znám ho jen ve spojení s romy a občas nějaký ten Slovák. Asi bych se bála, že se mu někdo kvůli tomuhle spojení bude posmívat.
@mishka87
me teda vzdycky napadne Adrian z Esmeraldy 😀
@zelenaesmolda tak to já nesledovala. Jen pár dílů jsem byla nucena koukat s babičkou. V paměti mi utkvěl akorát Chosé Armando a Esmeralda 😁. Pamatuji, jak babička čekala, jestli už Chosé přijel 😁
@deliba proc ne, urcite by se hodilo to jmeno kdyby byl v pozici reditele, vedouciho.. zaroven si dovedu predstavit , ze nebude mit problem ho tak oslovit jeho pritelkyne.. tohle jsou pro me vzdy kriteria, krome osloveni v 5.pade a toho, zda se mu to bude v pohode psat a nebude to krkolomne s prijmenim 🙂
Z vašeho výběru určitě Maxmilian, taktéž ho doma máme, případně v širší rodině ještě Maxim.
Mám doma chlapce Adriena. Chorobně nesnáším, když mu někdo řekne Adriánku a dá důraz na Á. Když byl miminko, tak Anulka, Adineček 😁 jinak Adinek, Adi, teď už Adri, Adriene...
Můj synovec je Adrian. Říkáme mu Áďo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Syna kamarád je Adrien, říká se mu Andy, klientka má Adriana a říká mu Áďo. Moc možností na oslovení, zvlášť pro třeba puberťáka, nebo v dospělosti, pokud se nechce říkat celým jménem není.