Ahoj, mám dotaz, měla některá v těhotenství vodnaty vytok? Ale jako, že kdybyste si nevzali vložku, tak máte mokré spodní prádlo?
@lotosek tak to se mi ulevilo, u lékaře jsem sice byla, bála jsem se prosakovani plodovky, ale nic nebylo vidět, tak snad to opravdu je jen výtok☺️a děkuji za odpověď..jen aby pak člověk poznal až potece plodova 😅
Když ti pujde jak mne tak to poznaš. Jseš jak pochcana a je to hodne teplý 😀
@ivetkafek18 no u prvního mi rupla a bylo to..teďka jsem se prostě nějak lekla, když se to začalo dít 😱
Ja se ,,pochcala” jen mi nedoslo protize to bylo do zachodu a nic se nedelo. Po tydnu zistili ze mam hodne malo plodove vody to uz sem byla po terminu tyden a jeste mne pak jeden nechali. Takze porod se rozbehnul sam 2tyzdni po odteceni vetsi casti plodovky
Jo, taky mě to u druhého děsilo... Myslím ten výtok. Prostě jsem se postavila a ono to teklo ven, úplně jsem to cítila. Jako když máš menzes. Trvalo to fakt dlouho, určitě několik měsíců. Byla jsem i na stěrech a nic. A bylo to v pořádku. Vypadalo to jako voda, čiré nebo světle bílé, bez zápachu...
@ivetkafek18 ty blaho..a mimi bylo ok, tak to je super, že i tak to bylo v pořádku 😊 když se všude píše, že se musí do porodnice co nejdřív..tyhle zkušenosti ostatních jsou k nezaplacení 😊 člověka to tak nějak uklidní 😊😊
@veritanas presne tohle mám..akorát přes den je to tak nějak normálka, ale ráno když se vzbudim, nebo když jdu v noci na záchod, tak to ze mě taky jakoby vytece 🤦♀️ tak snad je to taky u nás taky ok☺️
Jo bylo. 14 dni po terminu a i tak musela cisarem. Kontrakce se rozbehli na maximum a ja se otevrela na 1cm. Kdyz uz byly takove ze medzi nimi nebyla ani pauza a telo to nedavalo, upadla sem do soku a byla sem na stole 😀
@ivetkafek18 tak to je síla..hlavně, že jste tady obě a naprosto v pořádku 😊 je to sice druhý porod, ale strach začíná pomalu pracovat 🙈
Bude to dobry. Neni potreba panikarit vse bude v poradku 🙂 Kdyz si nebudes jista tak proste vem tu vlozku na pohitovost at ti ji polejou roztokem jestli to je nebi ne plodovka ;)
@ivetkafek18 to vím 😊😊 když bude nejhůř, tak tam půjdu, pořád si ale říkám,že snad to lékař,bývalý přimář umí poznat 😊😊
Urcite ano 🙂 je to zkuseny lekar s velikou praxi.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ano, hojný vodnatý výtok bez zápachu je úplně normální, chrání před infekcí. Bez intimky s fólií jsem se neobešla, byla bych durch.