Vitamíny v těhotenství - Mama folát z DM. Má cenu je brát?

niheb
4. kvě 2021

Rovnou sem vložím odkaz:
https://www.dm.cz/mivolis-mama-folat-dha-tablet...

Všude doporučují Femibion, ale někde jsem se dočetla (myslím, že přímo tady na koníkovi), že vitamíny z DM jsou složením prakticky stejné. To byla ale jiná série nebo verze, sama nevím - teď se jmenují jinak. Moc se v tom nevyznám, ale možná bude vědět některá z vás - jak jsou na tom tyhle vitamíny? Má cenu je brát? Jím samozřejmě pestře, ale zároveň ještě kojím, takže si přece jen oba prcci svoje vezmou, a já bych si to ráda doplnila 🙂

hanyzka11
4. kvě 2021

@niheb Ono těch vitamínů je na trhu hodně, nejen Femibion, ale liší se složením a hlavně cenou 🙂 Já když jsem se koukala, co vybrat, tak jsem si prostě našla složení jednotlivých preparátů na netu a porovnala. Pokud si pamatuju, tak u těch dražších bývá těch vitamínů větší množství. Ale chce to sednout a porovnat. I když koukám, že tady zrovna přesné složení napsané nemají. Jakýmikoli vitamíny určitě nic nezkazíš, ale pokud nechceš vyloženě utrácet za předražené preparáty a máš pestrou stravu tak podle mě stačí listovka a vit. D v nějaké formě kapslí.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru