Ahoj holky, chtěla jsem se Vás zeptat jestli máte zkušenosti s některýma z těchto vitamínů? popřípadě jaké vitamíny jste užívaly v těhotenství?
Ja jsem sei koupila Prenatal DHA od Elasti prosím máte některá zkušenost?
Díky moc za odpovědi
Femibion 800 do 12tt v obou těhotenstvích (neměla jsem moc chuť na jídlo, tím méně na ovoce a zeleninu, tak proto), pak už jsem spotřebovala za celé těhu jen jednu krabičku ElastiQ (pro jistotu, sem tam, jak jsem si vzpomněla) a teď mám Mamavit, který jsem měla brát při kojení, ale flákala jsem to, tak mi zbyl 😅
Já jsem v prvním těhotenství užívala tak Prenatal DHA od Elasti-Q a byla jsem s ním spokojená. Této značce věřím tak jsem si teď, když jsem znovu těhotná koupila ProMimi DHA. Má víc vitamínů a DHA než Femibion a je dost levnější. Tobolky jsou malé a hlavně je vše obsažené jen v jedné tobolce.
Doktorka mě pořád předhazuje Femibion, ale je na mě moc drahý. Já se koukla v lékárně po tom Elasti-Q ProMimi DHA a koupila si ho. Janča má pravdu, tobolky jsou malé a nemusím brát zvlášť tabletu se vitamíny a tobolku s DHA jako u jiných přípravků. Nemá žádné umělé barviva ani konzervanty. Složení je perfektní.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, měla sis raději za ty penízky koupit něco hezkého na sebe. Pokud jseš zdravá a jíš normálně, tak není nutné brát další vitamíny. Tělo si vše potřebné vezme z normální pestré stravy. Jediné co se doporučuje je brát kyselinu listovou v prvních 3 měsících, ale i zde platí, že pokud ji máš dost z normální stravy, tzn. saláty, čerstvý špenát apod., není důvod brát umělé. Přestože se mnou nebude spousta mamin souhlasit, je to tak. Je to jen budák na nastávající maminky a někdy lobby doktorů. Bohužel. 🙂