Dobrý den maminky, těhulky.Poradte mám vitamíny GS mamavit,jsou to větší tablety a vždy po spolknutí do 15 min mě natahuje a dnes jsem i zvracela 😖 Máte nějakou zkušenost s jinými vitamíny třeba menšími? Děkuji
Ahoj, z těch mi bylo taky hnusne! Beru ted az mama z , jsou pro těhotné a kojící. Jsou takový malý a lehce spolknutelny 🙂 v těhotenství jsem ještě brala femibion a pak už jen omega-3, byla jsem těhotná přes léto, tak jsem vitaminy nepozrebovala 🙂
Právě, že nelačno je neberu, ale dopoledne.Zkusím půlit..popř rozdrtit....
@konekokira AZ mama z DM drogerie
Také se mi z nich dělalo zle... Nesměla jsem je na lačno... Je tam víc cítit vitamin B, tak asi to může vadit..
@lucinda259 Ahoj, já měsíc před otěhotněním a pak i na začátku těhotenství užívala Nosifol Forte, ten se rozpouští ve vodě, takže žádný problém s polykáním. Teď mám Femibion, nejsou úplně mini tablety, ale oproti GS příjemnější na polykání...
@lucinda259 u prvni dcery jsem taky brala pravidelne GS mamavit a bez potizi. Ale nyni kdyz vemu ( nahodou kdyz si vzpomenu ) tak je mi pak blbe a kolkrat i na zvraceni. Nenu to velikosti tablety ale spisd nesnesu nejakou latku co v te tablete je ☹ takzs mam doma ale nejim to ☹
Taky mi z nich bylo blbě, přestala jsem je brát...nebrala jsem pak radši nic 😁
Brala jsem nosifol a vzdy mi po ném bylo špatně, vysadila jsem a hned bylo líp.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zkus si je půlit a nebrat je nalačno, to by mohlo pomoct.