Ahoj jaky mate nazor na ruzne znacky vitaminu?
Ja brala femibion v 1.tehotenstvi a ted mi u dr maxe doporucili nejakou jejich znacku ..Mylite ze je to na jedno brdo? Ten femibion je drahy celkem
Dr. mi řekla ze i mam koupit jakekoliv. Rikam si zetli ten dr max neni nejaky smejd a radsi neinvestovat jinam
Kvůli štěpené kys. listové femibion, alespoň ten první trimestr, pak už bych to tak nehrotila🙂
@laxesis ta štěpena listovka je skoro ve všechno “komplexech”… ale Jo, ohlídat si to.. to mas pravdu
Já to nějak točila jak to vyšlo… chytré miminko vychází taky dobře.. s Maxem mám osobní problém 😝😂
@janule0123 jo jako asi jo.. já měla teda smůlu, jsem si domů koupila původně elastiq a ještě něco, kde to zrovna štěpené není, v chytrém miminku zas není železo a pod., ale tak to už je asi fuk, člověk by měl hlavně zdravě jíst 🙂 já bohužel dost zvracela, tak jsem hledala, aby tam toho bylo co nejvíc :D
- a jinak s výrobky lékárenských značek mám taky problém, nevím proč, ale prostě k tomu nemám takovou důvěru, od doktora už jsem taky slyšela, že tady ty značky typu dr max vynechat 😀
@laxesis já ne úplně ze vynechat .. ale vadí me jejich obchodní strategie …
Já nikdy neřešila ani tak složení, jakože mi po hodně vitamínech bylo zle. Takže jsem sice ušetřila, ale pak to celé hodila do koše ... Nakonec jsem stejně skončila u femibionu 😀 Ale ono je to nejdůležitější jen ten první trimestr, pak už není třeba brát každý den. Pak už stačí třeba obden nebo jednou za 3 dny. 🙂
Já i prvního syna nebrala nic🤣ani jsem nevěděla,že něco je...před 15 lety🤣 vše ok...teď jsem do sebe cpala vitamíny a stejně to ve 23.tt špatně zkocilo🤷♀️
V prvním těhotenství jsem brala femibion. Bohužel stejně to dopadlo špatně kvůli VVV ale podle UZ to byl ukázkový zdravý plod. Věřím že vitaminy pomohly alespoň trochu to vypiplat. Doporučili mi brát kyselinu listovou dlouhodobě. Nyní jsem po druhé těhotná a vyměnila jsem femibion za dr. max pregnafolin. Poměr složení vitamínů je stejný, něčeho o málo víc, něčeho zase o něco méně
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mě Dr zase říkal že by úplně těm z dr.maxe nevěřil, já beru fertiprona