Ahoj, zajimalo by me, kdy jste poprve ( a pak dal ) "videly" pohyby...Mam na mysli takove ty kopance, co jsou videt a boule a taky to klasicke mleti mimca, co je videt a ne ty co citite jen vy, ale napr manzel je nemuze videt...Asi je to v pozdejsim stadiu tehu....?
Já měla první pohyby v 18 tt a vidět začali být tak okolo 20 tt, je to docela sranda pozorovat bříško jak se hýbe 🙂
Já cítím jen právě takové to bublání či lechtání, ale na pupíku nic. Přítel pořád číhá s rukou na bříšku a nic 😒 ale já jsem od "přírody" baculatější, tak možná mimčo bude mít co dělat mě "prokopnout" 😨 , ale každopádně už se na to mooooc těším 😉
U prvniho tehu jsem pohyby citila az nekdy v 22tt a videt byly kolem 26tt, u druhyho taky tak nejak no a ted u treti jsem pohyby citila uz nekdy v 17tt a videt bouleni bylo kolem 21-22tt a to jsem teda ted o asi 20kg tezsi nez u prvniho tehu, tak si myslim, ze na tech spekach zas az tak nezalezi 😅
Pohyby jsem cítila někdy okolo 18. týdne, ale viditelný byly mnohem dýl. Nepamatuju si to přesně, ale myslím, že dřív jak v 25. týdnu to nebylo.
cítit v 18 týdnu a vidět později, přesně nevím, ale snad až někdy po 20 týdnu
Tak u ma byly videt pohyby az nekde okolo 28tt driv urcite ne - prcek byl klidas.... 🙂
cítila jsem je ve 20tt, viděla tak 25 tt 🙂
Ahojky já jsem začala cítit pohyby kolem toho 16 tt+4 dny.. 🙂 ale pouze takové bublinky...ale viditelné asi až později...to si ještě počkám...ale máti mi říkala, že podle pohybů se dalo zjistit i přesný termín porodu tak nwm... 🙂
první pohyby jsem cítila až kolem 22.tt (mám placentu na přední stěně a ta je dost tlumí) a viditelné byly kolem 28.tt 🙂
Ahoj. V tomto - druhém - těhotenství jsem cítila pohyby už tak v 15.týdnu, přestože mi to doktor vyvracel, ale já to přece poznám, ne? 🙂 No a vidět začaly být až 23-25, řekla bych. Ale u mě má mimi taky co prokopávat 🙂
cítila po 20.tt, viděla doposud ne (25+2), když jsou siilnější, tak to cítí i manžel rukou
Od 19.tt jsem něco cítila, ale vůbec jsem si nebyla jistá, po 21. už jsem si jistá byla. Silější kopanečky jsou od té doby cítit i rukou. A dnes (26.tt) jsem to i viděla, pupík mi při kopnutí úplně nadskočil 🙂
Já už nějak nevím, kdy jsem viděla poprvé, rukou jsem je lehce cítila ve 20tt, ale ne pokaždé, když jsem je cítila zevnitř., a teď, kdykoliv malý kope hodně a já se schválně chci podívat, tak samozřejmě přestane... no a taky přestane, když si chce třeba sáhnout kdokoliv jiný.
Já je poprvé cítila v 17+1 a pár dní na to byly i vidět. Dlouho jsem neměla žádný bříško, takže byly vidět krásně🙂
u obou těhu pohyby v 17tt i malé bouličky do 20tt jasné boule a kopanečky,teď první pohyby 14tt,občas šimrání a vlnění a už byli i malé bouličky,velké vlnění i s nahmatání nožky nebo ručky cca po 25tt 😉
první pohyby 16+4, první viditelné kopance 19+0
já první pohyby cítila přesně 17+0 a byly i viditelné 😉
ahoj, ja prvni pohyby-kopance citila i videla od 18+4tt a pritel je videl i citil take... 😀
U prvního jsem cítila pohyby asi od 17.týdne a vidět byly až tak od 20.týdnu, to už si přesně nepamatuju. Teď podruhé cítím slabé pohyby asi od 14.týdne, i když občas jsem si je určitě spletla i s pohybem střev. Od konce 16. týdne už cítím kopání a asi od konce 17.týdne to je občas i vidět, ale musí se drobek správně trefit 🙂
U obou deti pohyby od 16tt a uz v te dobe malinko viditelne...od 18tt poradne kopance 🙂
První pohyby jsem cítila ve 22tt a viditelné to bylo až kolem 26tt.
Ahojki 🙂
tak naše první pohyby sme zpozorovali v 17 týdnu a od té doby se mrně pořád pěkně válí. V 18 týdnu už se to dalo zpozorovat i na podbřišku jak se pohlo...
Ahoj, já už jsem teda 2 a půl roku maminkou, ale pohyby jsem začala cítit hodně brzy.. kolem 14tého týdne. přirovnala bych to k takovému pohybu střev.. nebo jako přelívaní vody ze strany na stranu... 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Tak já jsem to na břichu viděla hned (takové jemné vlnky), když jsem začla pohyby cítit (ve 20+0, dřív ani ťuk). Ale určitě je to individuální, hlavní je, že pohyby cítíš ty 😉 Teď už se mi břicho boulí opravdu viditelně i přes oblečení 🙂