Ahoj nastávající maminky Chci se zeptat: právě jsem vstoupila do 3. trimestru a na váze jsem přibrala už skoro 15kg
Vím že bych neměla váhu řešit a radovat se že je mimi v pořádku, ale bojím se co bude dál-protože údajně teĎ se mi teprve začně zvětšovat bříško a já ho mám už teta teĎ dost velké
.Co mám teda dělat abych tolik nepřibírala?? Já nemám pocit že bych se nějak přejídala nebo tak, jím pořád stejně a ta váha valí sama nahoru snad den co den :-/ otěhotněla jsem s váhou 86kg a teď mám pomalu metráček
no to je dílo... Díky za Vaše názory. Ahojky
Jsem 29. tydem a mam nahore 20 kg...uz nemuzu ani chodit,taky nevim proc tak pribiram
V těhotenství fakt neřešit. Maximálně úplně vynechat sladkosti a omezit pečivo a knedlíky, to stejně mimču nijak neprospívá. Ale rozhodně pravidelně jíst. Já přibrala s dvojčaty do půlky osmého měsíce asi 30 kg a to jsem měla těhotenskou cukrovku, takže jsem držela přísnou dietu. Kdo ví, kolik bych ještě přibrala, kdybych rodila až v dévátém měsíci Ale tři týdny po porodu už jsem zas byla na své původní váze. Takže pokud tak rychle roste jenom bríško, tak bych se netrápila. Užívej
Já jsem se taky moc nepřežírala (no, možná ke konci trošku jo ). přibrala jsem 19kg, skončila těsně za metrákem. Pro mě hrůza. Za tři měsíce to bylo samo pryč. Byla jsem i dost oteklá, takže to šlo pak rychle..
Já jedla pořád stejně, jen ubyl intenzivní pohyb. Celkově jsem přibrala 21 kg, otoky jsem nemívala. Nikdo nic neříkal. Myslím, že pokud to neprovází žádné jiné komplikace (vysoký tlak, velké otoky apod.), neřeší se to.
Jé holky díky, tak to je fajn že je to ,,normální" Otoky mám jen malé nohou-ale to většinou až večer, jinak nepozoruju...No hold začínám poslední třetinu, tak hurá do ní
já přibrala 27 kilo a do 6 měsíců po porodu to bylo vše pryč. Taky jsem se nepřejídala, měla pohyb a kila letěla sama nahoru.
29 kilo, teď jsem 9,5 měsíce po porodu a chybí mi 4 kila pak ale musím ještě hodně zpevnit... nijak jsem necvičila, jen se hlídala v jídle trošku a chodila často s kočárkem na procházky
Myslím, že když víš, že jíš normálně, nepřejídáš se, nejíš sladké, masté v přehnané míře, tak se s tím prostě nedá nic dělat a je hlavní, že je vše v pořádku. Je možné, že se prostě více zavodňuješ, každá máme jiné tělo
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nemáš náhodou otoky rukou či nohou? Třeba je převážná část jen voda.... ale jinak s tím stejně moc nic nenaděláš.... tělo si samo řekne - já při prvním těhotenství přibrala 22kg:( a to jsem se taky nikterak nepřejídala - ale měsíc po porodu jsem měla nahoře jen cca 6kg - ostatní bylo mimčo, děloha a právě voda. Po porodu jsem pořád jen čůrala
a taky jsem končila na trojciferném čísle:(