Velké těhotenské břicho a poporodní pás. Máte zkušenost?

optimistic
29. čer 2022

Zvažuji poporodní pás. Jakou máte zkušenost a jakou značku doporučíte? Myslím, že velké břicho se bez toho asi neobejde...

elesse
29. čer 2022

Ja doporucim rebozo satek. Pas jsem mela a byl nepohodlny a k nicemu a to nemam nijak zasadne velke bricho

gbp
29. čer 2022

@optimistic taky mam satek. obyc na noseni a taky to jde zavazat. je to fakt poznat, kdyz jdu bez nej a s nim.

darinka84
29. čer 2022

@optimistic také jsem používala rebozo.. V těhotenství na podporu bříška a po porodu na stahování a lepší a rychlejší návrat do původního stavu 😀

ellyem
29. čer 2022

Ja mela sice poporodni pas, ale uplne si nemyslim, ze to nejak extra pomohlo. Je to hodne o tom, jak ma kdo stavene telo 😅.

chlapecektehu
1. črc 2022

@optimistic já toho vyzkoušela a všechno stalo za nic jakmile jsem si sedla nebo nějak pohla tak se pás vždycky shrnul a to jsem měla i drahé pásy a stejně jsem se na to vykašlala...

zadnyvolnyjmena
8. črc 2022

@darinka84 Ahoj, mohla bych se zeptat na detailnější zkušenosti s šátkem rebozo? Chci si ho objednat, ale mam fakt velke bricho, takze zvazuji delku satku. Nasla jsem na Fleru jeden, ktery ma 3 metry a 65 cm.

darinka84
8. črc 2022

@zadnyvolnyjmena a kolik máš v pase normálně?a teď? já měla myslím sto centimetrů v těhotenství..a měla jsem teda taky obr břicho..jsem jinak štíhlá.padesat kilo i s botami 😁 Po porodu jsem v šestinedělí taky používala, hodně utáhnout, pomáhalo i Od bolesti beder.. zadej si rebozo vyjedou ti zajímavé odkazy i o rituálech po porodu,jak zavinovat atd.. nedám na něj dopustit...

martiniquest
8. črc 2022

Rebozo satek

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru