Ahoj holky, mohla bych se zeptat a poradit se s váma? Jsem 11+6 a včera jsem byla na ultrazvuku. Miminko se tam ale hrozne hemžilo. Fakt s sebou šíleně šilo jak ryba na suchu😄 někde jsem četla, že to muze byt z nedostatku kysliku. Dr mi k tomu nic nerekla. Ja jen, jestli nektera vite co by to mohlo znamenat a popripade jak miminko uklidnit.😄A nebo co delat aby melo vic kysliku. Nerada bych, aby se u me trapilo. 😏
@malytlustyhroch ahaaa😱 nekourim, vadi mi to 🤮😄 kafe jsem prvni dva mesice nepila a ted max rano jedno slabounke na zvyseni tlaku jelikoz trpim hrozne nizkym tlakem😏 jinak dekuju moc! To jsem vubec netusila s tim pistenim😕
Pro mininka neni zareni utz prijemne, zahriva jim to tkane, vetsina z nich to projevuje nadmernymi pohyby pri vysetreni, ktere si maminky zamenuji za "radost" apod.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Myslim, ze ten zvyseny pohyb pri nedostateku kysliku se tyka spis miminek na konci tehu. Muzes se snatit snizit riziko predcasneho starnuti placenty tim, ze nebudes kourit, nebudes podcenovat tehu cukrovku atp. Ale me se teda dite na konci prvni trimestru hemzilo na utz srasne moc, dokonce to i Dr. komentovala, ze je nejaky akcni, protoze byl problem ho i zmerit. Obecne obe deti se mi vzdycky na UTZ dost hejbaly, rika se, ze jim vadi to pisteni toho UTZ, ktere je pro vetsinu dospelych uz neslysitelne.