Věděly jste den ovulace a NT+ screening ho potvrdil?

daniela2016
22. únor 2016

Jsou tu nějaké maminky, které věděly přesný den ovulace a NT+ screening jim to +- potvrdil? 🙂

Od začátku těhotenství mám stejné výsledky UZ, s tím, že dopočítaný termín pravděpodobného početí mi vychází na 20 den cyklu.... Tak by mě jen zajímalo, zda jsou tyto hodnoty přesné a UZ se +- trefí.

Děkuji všem za názory🙂

mika251
22. únor 2016

@daniela2016 ahoj, ano ovulacia bola 16 DC a babatko je podla ultrazvuku presne o dva dni mladsie ako podla MS. Takze u mna to sedi na 100%.

daniela2016
autor
22. únor 2016

@mika251 A můžu se zeptat, jestli Vám to vyšlo u všech UZ, ne jen u toho NT+?

mika251
22. únor 2016

@daniela2016 myslim ze raz to vyslo este o jeden den menej, ale inak da vzdy trafili.

bajana
23. únor 2016

Áno, v oboch tehotenstvách boli utz presne. Samozrejme ten v 30.tt už veľkosť plodu vs.TP resp.ovulácia nerieši.

daniela2016
autor
23. únor 2016

Děkuji za reakce 🙂 Já právě ovulaci nesledovala, ale prý bývá tak 12 - 14. DC, tak mě to přišlo divné, že dle všech mých UZ u mě měla být až 20 DC..

bajana
23. únor 2016

@daniela2016 to "pry" je spravny vyraz ... na 12-14 den byva len u cyklov okolo 28 dni

mika251
23. únor 2016

@daniela2016 deň ovulácie je u každej ženy individuálny, väčšina (!!!) žien ju máva okolo 14 DC, ale nie je to pravidlo, poniektoré ju majú až ten 20 DC, tie, ktoré majú hodne dlhý cyklus, i 30-35 DC. Niekto ju má skor, iný neskor. Može sa to meniť aj z mesiaca na mesiac, proste telo reaguje na rozne faktory. Podstatné je, že sa podarilo otehotnieť 🙂

daniela2016
autor
23. únor 2016

Aha, děkuji za vysvětlení🙂 Já mám cykly pravidelně po 32 dnech, tak to je asi tedy možné ji mít až 20 DC.. Tak ultrazvuk měl asi pravdu, že? 😉

daniela2016
autor
23. únor 2016

A já měla obavu, že je něco jinak, než má být..

dagmar86
16. dub 2016

Dovolím si obnovit diskuzi - taky by mě to zajímalo, je tu víc takových maminek?🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru