Ahoj tehulky, nevite ve kterem tydnu se na ultr. poznají dvojicky?????
kolem 8tt se u většiny pozná, a ve 12tt na velkém UZ by to mělo být skoro 100%, a na UZ ve 20tt už asi nemožno přehlédnout 🙂
děkuji moc. 😉
mě doktor oznámil v 7.tt, že čekám dvojčátka - byly pěkně vidět dvě dutinky a dvě akce srdeční....
jdu v 7 tt tak jste me navnadily🙂 mojeho by sice klepo, ale ja po tom vsem co jsme si prosli bych za dvojčátka byla mooc vdecna! a mame je oa v rodine, tak nas všichni strasi, ale kdo vi.. 😵
Jsem po IVF, od pátého dne jsem měla ducha na testíku, devátý to tak zasílilo, že už se to tak dalo odhadnout. 15. den po IVF jsem kvůli špinění šla na ultrazvuk a už tam byli vidět dva váčky. 😉
Zrovna dnes mají dvojčata 3 roky 🙂 Potvrzeny v 6+2 😉
Ahoj ja neverim tomu ze kdyz ma nekdo dvojcatka v rodine ze je musi mit. Nevim ja cekam dvojcatka je to moje prvni tehotenstvi a nevim jak je to mozne ani v me rodine ani v pritelove nikdy dvojcatka nebyla ale jsme moc stastni. A doktor me to zjistil v 8tt🙂
Ahoj, u me byly holky videt v 5tt 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@holubing moje kamarádka je čekala a z kontroly srdíček, šla s výsledkem, že tam bijí dvě 🙂 Takže to bylo třeba v tom ...9.tt? Už se v těch týdnech trochu ztrácím, ale fakt brzy...