ve kterém tt se dělá test na těhot. cukrovku? mám se objednat do laboratoře na test, ale doktor mi řekl, že je jedno, kdy to bude (teď jsem ve 25 tt a prý stačí, když to nechám udělat do 28 tt). díky za odpovědi 🙂
Ve 24 až 28 tt. Objednej se hned, někde bývají čekačky...
24 - 28tt, ale třeba na Obilňák není potřeba se objednávat. Prostě ve všední den ráno příjdeš s žádankou.
záleží jestli se musíš objednávat nebo ne. Dělá se mezi 24 a 28tt. U nás se prostě jen přijde, kdykoliv ráno, nalačno.
Jak píšou holky,ale mě je nedělali,jen mě dr.vzal krev s tím,že pokud bude zvýšená hladina tak mě pošle,jinak nevidí důvod takhle trápit 😀 měla jsem to naštěstí dobré 😅
Ahoj, mně ji dr dělala ve 25 tt, přišla jsem a vypila na ex 0,5 litru strašně sladkýho pití, pak mě mudra píchla do prstu, pak jsem měla přijít za hodinu a znovu mi vzala krev z prstu, bylo to o.k. pak mi už nic v souvislosti s cukrovkou do konce těhu nedělali🙂.
Ahoj, já jdu zítra - právě začínám 26tt. Je fakt, že jsem 2 týdny objednaná. Doktorka mi řekla, že si mám na diabetologii zavolat a že mě poučí a objednají na správnou dobu.
tak já byla ve 26tt - u nás to dělají bez objednání v laboratoři, na diabetologii jsem vůbec nemusela chodit a už vůbec se tam objednat🙂
Já byla ve 25tt.
ma se delat od 25 do 28tt🙂
24-28tt -ja byla 24tt
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
28tt