Holky prosim pomoc.
Jsem v uplnem zacatku tehotenstvi a rozjela se mi dost ryma. Spreje typu morska voda mi opravdu nepomahaji. V noci sem si musela striknout Olynth, jinak jsem myslela ze se udusim. Ale to se v tehotenstvi pry nesmi(ackoliv nechapu proc.kdyz je to lokalni do nosu).
Vadi to hodne? Nebo co vam pomohlo jineho krome morske vody atd.
Dekuji
U vetsiny leku je napsano, ze se nesmi v tehotenstvi, a to proto, ze nejsou na tehotnych testovany, z etickych duvodu. Takze se tim farmaceuticke firmy chrani, ale zrovna kapky do nosu vam opravdu neublizi, zbytecne se netrapte kdyz vam ulevi.
Jee tak dekuju. To se mi ulevilo
Ja pouzivam Pinosol (nebo Pinionasal) je to kapaci bylinkovy olej a mi pomaha. Vyslovene se muze i v tehotenstvi.
@atomovekotatko V pohode, hlavne se nestresuj, vsechno ber s rezervou. Radeji si strikni do nosu olynth, nez aby sis rozjela nejake vetsi nemoc. 🙂 Kdyby neco, tak jsou i antibiotika pro tehotne 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nevadi, prosimte, lepsi tři dny stříkat olynth než si uhnat nějaky zanět nosohltnatu atd... Bud v klidu.