Ahoj zajímá mě váš názor na to jestli vadí doktorům na gyndě pokud jsem těhotná a nebudu se vyholovat.
Jsem ve 13. TT a holení je teď to poslední na co mám náladu. Manžel ten je spokojený.
Od puberty jsem se vždy holila minimálně na proužek a nechci aby si doktor myslel, že jsem teď v těhotenství nějaká pralesní žena 😀
@ajinka114 určitě by to dr neřešil,jemu to je jedno.Ale já osobně jsem se holila v těhotenství úplně,necítila bych se dobře 🙂
Dr to vubec neřešil, jde jen o Tvůj pocit. 😀, mě bylo pokaždý tak zle, že jsem nebyla schopná....
já bych se popravdě styděla přijít k Dr. neoholená 😀 😀 😀 , jsem se holila až do 9 měsíce, ale byl to boj 😀 v porodnici na císaře mě holil manžel, to jsem musela být úplný holátko 😀 😀 😀
tak tohle bylo neproveditelné a na akutního císaře mě oholila sestra v porodnici 🙂
dokud to šlo, tak jsem se holila, ale to tak do 5. měsíce. Nicméně ne kvůli lékaři, ale kvůli sobě, byla jsem tak zvyklá.
Jde o tvůj pocit, gynekolog jich přes den vidí desítky a vzhled vagíny je to poslední co vnímá. Asi jako kdyby zubař řešil jestli máš a jakou rtěnkou namalovanou pusu 😉
já nevim, já bych nešla neoholená 😀
tak u prvniho to jeste slo, u druheho tehotenstvi mi to bylo total sumak, vzdy jen trisla a trochu.....ani nebylo kdy.......mudr to neresil, ale jelikoz jsem sla na planovany cs, tak sestre nebylo moc pochuti, me oholit-videla jsem na ni, jak dela obliceje - ja si rekla v hlave, ze je to husa -fakt s bubnem a malym ditetem neustale na krku jsem se doma oholit neumela........a co, vsak by na to mela byt zvykla......
Já jsem 30tt a mám co dělat se oholit, ale aspoň nějakou údržbu vždycky zkusím 😉 😀
Pro můj pocit je to důležité.
Teď už budu muset brát na pomoc zrcadlo...
Já jsem se teda i epilovala až do konce těhotenství 😀 doteď, když slyší syn epilátor, zpozorní 😀
Myslím, že doktorům je to jedno 🙂
Já jsem se holila až do porodu jak u prvního tak u druhého těhotenství. Vždycky to jde a čas si člověk taky najde však je to otázka pár minut. Kdybych tam přes břicho fakt vůbec neviděla tak bych použila zrcátko.. Ale neoholena bych se necítila.. 🙂
@sonaxoxo presne na císaře musel manžel a ja se ohodila hned druhy den protože me to pichalo 🙂 a ten tyden nez mi vytáhli stehy neholit tu jizvu fuj.... Pak to šlo taky dolu 🙂
Tak to je zajmavé, já měla trošku delší strniště před porodem a vůbec to nikdo neřešil ani se neptali jestli chci oholit. Porod skončil cs a ani před ním mě neholili. 😲
@semisovamys nevidět je jedna věc, ale neohnout se tak, aby si tam člověk pohodlně dosáhl s žiletkou je věc druhá 😀 Ale ano, mohl zaskočit muž, kdyby byla potřeba. Tomu ale stačilo nazouvání a zavazování bot a stříhání nehtů, to bylo taky neproveditelné 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@ajinka114 tak to je asi to posledni co by doktor řešil 😀