ahoj, ráda bych si nechala udělat památku v podobě těhu fotek ... v kolikátém měsíci/týdnu jste se nechávaly fotit, zas ať nevypadám jako vorvaň 🙂
Ve 29. tt, měla jsem už poměrně velké břicho a nechtěla jsem jít v době, až se mi udělají strie. Udělala jsem dobře.
Taky jsem to zjistovala, nez jsem se objednavala a podle fotografky je to nejlepsi 32.-36.tyden. 🙂 Ale rikam si, jestli to neni pozde. Uz ted si pripadam jak vorvan 🙂 Ale termin foceni mam tusim vev34.tt.
ahoj, čím pokročilejší stadium těho tím hezčí památka na mimi v bříšku 🙂 takže 36tt klidně. pokud se udělají strie na fotkách nejsou vidět, pokud je šikovný fotograf, který si to umí nasvítit a poté zpracovat. 🙂
Ja byla ve 33tt a to jsem neměla skoro žádné bříško. Ale fotograf říkal že je to akorád, protože se mu několikrát stalǒ že se mu těhulky odhlásily, protože porodily 🙂
@thesun mne se strie udelaly v 1.tehotenstvi, takze v tom 2. uz jsem je mela. Na fotkach ale videt nejsou, protoze jsou vyretusovane 🙂 takze tohohle bych se opravdu nebala. Ja spis mela trosku strach, abych treba neporodila driv a to foceni se stihlo 😀
Byla jsem ve 37. týdnu - zaprvé jsem dlouho neměla žádné bříško a chtěla jsem jít až kratší dobu před porodem🙂 Bylo to super a v dalším těhotenství půjdu taky až takhle dlouho🙂 Teď už si na těch fotkách taky připadám obří, ale v těhotenství jsem si na nich přišla krásná🙂
https://www.modrykonik.cz/blog/apacheee/album/t...
Byla jsem ve 33.tt a udelala jsem dobre. Od 35.tt mi lezl rapidne nahoru tlak, az z toho byla nakonec preeklampsie. V te dobe uz jsem odpocivala a byla rada, ze nikde nemusim.
šla jsem v 35tt 🙂
Já jsem šla ve 38.tt, dlouho jsem váhala a rozhodla se na poslední chvíli. Bříško jsem neměla zas tak obří, ale už jsem byla docela oteklá v obličeji a na nohou, ale šikovný fotograf z tebe vždycky udělá kočku 🙂 Tentokrát chci jít určitě dřív, tak 35tt nejpozději.
ve 29. týdnu...bříško už mám, ale ještě nejsem kulička 🙂
Asi v 31. nebo 32.tt a za měsíc od focení jsem porodila, tak jsem byla ráda, že jsem to neodkládala 😉 . Bříško jsem už měla teda pořádné 😀 😉 .
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@aalleenn byla jsem ve 37.tydnu, schvalne jsem chtela mit na fotkach poradne videt brisko. Ted bych chtela jit k fotografce taky tak mesic pred porodem.