V jakém jsem týdnu těhotenství?

klara015
21. říj 2022

Ahojky,
potřebuji poradit v jakém TT asi jsem?
11.9 jsem vysadila hormonální antikoncepci. 12.9-15.9. jsem měla menstruaci.
(při braní ha cyklus 21 dní)
Test jsem si dělala digitální 18.10 a vyšlo mi 1-2 což značí podle návodu 3-4 týden,ale dle poslední menstruace a kalkulačky těhotenské na internetu mi to značí 6 týden. Tak teď nevím :(

lencaa11
21. říj 2022

@klara015 mohla bejt ovu později

hezz17
21. říj 2022

@klara015 pri brani ha cyklus 21 dni?

klara015
autor
21. říj 2022

@hezz17 no 21dni braní ha a pak mi vždy 1/2 dny potom začala menstruace .

elwe
21. říj 2022

@klara015 tohle se nedá lehce říct, spíš bych se řídila testem, ale někomu roste HCG pomalu a stáří podle testu neodpovídá. Počítala bych tak 5. týden, ale je to opravdu jen orientační. Zkoušíš ještě testy, jestli sílí? Jinak pokud jsi brala HA 21 dní s pak měla 7 dní pauzu, tak jsi měla cyklus 28 dní.

klara015
autor
21. říj 2022

@elwe děkuji, ano tak to bude správně cyklus 28 děkuji za vysvětlení

klara015
autor
21. říj 2022

@elwe testy už nezkousim, v út jdu na gyndu

hezz17
21. říj 2022

@klara015 cyklus je pocet dni vcetne menstruace. Az to budes nekde uvadet. U dr a podobne

mysh_me
22. říj 2022

Ten tyden v takhle rane fazi tehotenstvi je proste jen slepy odhad, nic vic. Podle posledni ms se tyden vypocita bez ohledu na to, kdy bylo poceti, to je to co dela i ta internetova kalkulacka. To nijak neodrazi skutecne stari tehotenstvi. Ty testy to odhaduji podle mnozstvi hcg, ale to taky neni spolehlive, protoze kazdemu roste koncentrace hcg jinak rychle a ten test neni laborka, aby urcil presne cislo, je to jen detekce ano/ne (je hcg/neni hcg). No a i kdyby jsi vypocitala tyden sebevic presne, s pomoci testu i odberu krve a vseho, tak stejne pak prijdes na gyndu, tam ti na utz zmeri velikost embrya a podle toho jak presne to tam nakliknou jim to vyhodi kolikaty jsi tyden. A nejspis to bude uplne jine cislo, nez vyslo vypoctem 😀 takze doporucuju se na ten tyden moc nefixovat, ono to stejne nevypovida o nicem…

klara015
autor
22. říj 2022

@hezz17 děkuji 🙂

klara015
autor
22. říj 2022

@mysh_me děkuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru