V čem chodíte oblečené do poradny a na UZ přes bříško?

10. led 2020

Ahoj, jsem prvo rodicka, zajímalo by mě v čem chodíte oblečené do poradny na uz přes bříško? Děkuji

zdravuska1989
10. led 2020

Záleží jestli máš v poradně jen ultrazvuk, to bych šla normálně kalhoty a triko nebo tak, mě třeba dělají vždy i vaginální vyšetření, takže já chodím v šatech 🙂

puhelin
10. led 2020

Tricko, tehotenske kalhoty. UZ pres bricho jsem mela jen 3x. Rodila jsem v srpnu, postupne jsem chodila jen v tenkych satech, bylo mi ve vsem horko. Do porodnice jsem v noci prijela jen v satech a v pantoflech 🙂

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
zdravuska1989
10. led 2020

V každé ne, já mam třeba každou ale znám i holky co měly jen 3x 😉

autor
10. led 2020

@zdravuska1989 děkuji za odpověď, v poradně mají k dispozici UZ 🙂

jjasmina
10. led 2020

Já chodim klasika těhu kalhoty a triko, ultrazvuk mám každou poradnu tak sundám jen kalhoty.

gruyerre
10. led 2020

Vůbec to neřeším, něco na sebe hodim, je mi jedno zda kalhoty a tricko nebo sukni. Ale jednou jsem chtěla vyrazit v letním overálku 🙈, naštěstí jsem si to včas uvědomila a šla jsem se prevlect.

lstuchlova
10. led 2020

Je úplně jedno, kvůli čemu jdu ke gynekoložce, vždycky mám normálně kalhoty, v létě třeba sukni.

eleanora84
10. led 2020

já nosila hlavně už pohodlné legíny a delší top nebo šaty... vše mě už tlačilo a štvalo 😀

elesse
10. led 2020

Chodim tehu kalhoty, tricko a dlouhy svetr. Kdyz mi dela jen utz pres brisko, kalhoty staci stahnout na stehna, zbytek vyhrnout. Casto ale dela i klasicke vysetreni, tak jsem rada za svetr, ze nechodim polonaha

sobist
10. led 2020

Nikdy jsem to neřešila, ani na různá vyšetření (jen teda na glukózu jsem měla krátký rukáv, ať si dlouhý nemusím neustále vyhrnovat). Většinou byla k dispozici kabinka nebo paravan, takže jestli jsem měla tričko a legíny, nebo dlouhé tričko a kalhoty, nebo šaty, bylo to úplně jedno. Nicméně chápu, že ne každý je ochotný po ordinaci pobíhat jen v tričku, když na to přijde. 🙂

hermia
10. led 2020

Tehotenske leginy/kalhoty a tricko, v batuzku mam vzdy bavlnenou sukni kdybych sla na kozu.

areh
10. led 2020

Chodila jsem většinou v sukni, abych se nemusela celá svlékat.

dominika1986
10. led 2020

V zime jsem.nosila leginy a pres to silnejsi saty nebo ruzne tuniky a delsi svetry. V lete saty a pantofle nebo snadno vyzutelne sandaly.

leymea
10. led 2020

Nikdy jsem to neresila. 🙂

marketa1218
10. led 2020

Tak asi nejvíc záleží na tom v jakém ročním období jsi těhotná. Já jsem rodila v září, přes léto sukně a tehotenske tričko nebo tilko Za horšího počasí těhu kalhoty. 🙂 Většinou sandalky k tomu, prostě jak se citis.

lenka_tom
11. led 2020

Většinou si beru kalhoty, tričko a dlouhý cardigan, kdyby bylo potřeba sundat spodek.

eithelwing
11. led 2020

V tom, z čeho jsem se rychle svlékla. :D Normálně chodím na gyndu v sukni, je mi to příjemnější. Jenže s rostoucím břichem na sebe punčochy soukám docela dlouho a v parném létě jsem těhotná nebyla. 🙂 Takže jsem se na to vykašlala.
Ale zase při posledních týdnech, kdy mi dělali monitor, jsem v šatech nechodila, abych u sestřičky, kde všichni prochází, neležela s vyhrnutými šaty. 🙂

janule0123
12. led 2020

Tehu kalhoty a triko ... když mě dělal ultrazvuk přes bříško ... spodem neprobíhala kontrola-rikal ze jen v případě problému ... až ke konci v rámci nějaké větší prohlídky... jinak v kabelce sukně kdyby náhodou vyšetření spodem 😎

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru