V 8tt je plod o týden mladší a srdíčko se neukázalo

vaseli16
3. kvě 2018

Podle posledni MS jsem 7+2 dle dr je plod o tyden mladsi od minule kontroly viditelne vyrostl, ale srdicko se neukazalo 😞 mate nektera zkusenost prosim?

maice
3. kvě 2018

Podle ms se tak uplne nerid, vzdy se pocita s ovulaci přesne uprosted cyklu, ale to nemáme skoro nikdo. Takže miminko muze být klidne o tyden mladsi 🙂 Držím palec, určo bude vše v pořádku

snezenka123
3. kvě 2018

moje mimčo je o 5 dní menší celou dobu..taky záleží jaký má dr utz. já byla u svého v 6+6 dle ms..a říkal,že tam je žl.váček a možná malinká tečka u toho a mělo by z toho být miminko..jelikož jsem byla po MA, tak jsem to obrečela, protože jsem věděla, že v 6+6 už by mělo být malé miminko-zárodek-já měla jen zárodečný terčík..a to sotva viditelný...večer jsem začala silně hnědě špinit:-/ a smiřovala se s nejhorším.
Druhý den ráno jsem jela na pohotovost, jestli mám dál brát utrogestan a nebo ho vysadit...
A hle! malé miminko 0,5 cm velké, s bijícím srdíčkem, dle velikosti odpovídalo 6+1❤
a ten rozdíl 5 dní je tam pořád, už jsem 12tt😉
pokud miminko roste, je to na dobré cestě.
Chce to klid a věřit, i když je to těžké, sama to vím. Držím palečky🍀

dotee
3. kvě 2018

moje miminko je mladší o 9 dní 🙂 Nejdřív prý o 5, ale na screeningu nás ještě o 4 dny nazpět posunuli. Ale má se čile k světu ai přes moje smiřování se s nejhorším při častém krvácení. Držím moc palečky 🙂

lachtanice86
3. kvě 2018

No já byla na první kontrole podle ms v 6+4 A srdce už bylo. Musíš čekat nic jiného ti nezbývá

vaseli16
autor
3. kvě 2018

Moc Vam dekuji holky,vsechny tyhle slova utechy me moc potesili.V pondeli nas ceka genetika kvuli operaci nohy kterou jsem podstoupila jeste driv nez jsemzjistila ze jsem tehotna,ale pevne verime ze bude vse v poradku🙂

ivuska1986
3. kvě 2018

@vaseli16 ahojky, ja mela rozdil dle ms a dle ultrazvuku tet tyden, ovuluji az devatenacty den, tudiz plod nikdy nebyl mensi-odpovidal. Uvidis, priste uz srdicko vykoukne👍

vaseli16
autor
3. kvě 2018

@ivuska1986 dekuji😊

bartakova_veronika
3. kvě 2018

také jsem měla srdíčko vidět později ... nikdy to není podle MS přesné ..... třeba až ve 34 týdnů mi bylo oznámeno, že je miminko na svůj týden malinké atd ... takže mě poslal hned do poradny, která mě poslala hned do porodnice na pozorování, zjistilo se, že měla špatné průchody ... plánovaný císařský řez ve 37+6 nakonec šla ven ve 37+5 protože mi odtekla plodová voda .. malá 42 cm a vážila 2150 gramů a teď se má po půl roce čile k světu a vše dohání .... ale to sem momentálně nepatří ... jak jsem již psala na začátku ... nikdy to není přesné a můžete klidně být o týden méně a tím pádem srdíčko vidět není .... určitě při další návštěvě už srdíčko uvidíte 🙂

vaseli16
autor
3. kvě 2018

@bartakova_veronika dekuji,take v to s pritelem verime🙂Vasi male posilame do vinku hodne zdravicka a at se ma i nadale cile k svetu😊

priefi
3. kvě 2018

@vaseli16 muj maly broucek mel taky o tyden mene na utz a ted uz mu jsou skoro 2 roky

vaseli16
autor
3. kvě 2018

@priefi no hlavne aby uz nam priste ukazalo srdecko.

kackacka37
3. kvě 2018

Ja byla 6+4, bylo❤, podruhe v 6+5 bez❤, mela jsem prijit za 14 dni a vicemene jsem očekávala ZT , protoze to uz jsem jednou taky zažila, no ale ❤se objevilo a dokonce mimi velikostne odpovidalo😃

linee
3. kvě 2018

Dulezite je,ze mim povyrostlo.Srdicko muze byt i pozdeji,navic na zacatku staci spatne zmerit a i par dni dela hodne ve veku.Doporucuji,ac je to tezke,se do pristi kontroly nestresovat a pockat;)

pavca1982
3. kvě 2018

Mě to taky neodpovídá podle MS jsem dnes 12+0, ale podle CRL (ultrazvuku) jsem 10+4 😊, na první UZ 5+6 srdíčko nebylo byl pouze váček o týden později už bylo vše v pořádku.Držím palce.

biedronka10
3. kvě 2018

Mam mam 🙂 presne tu samou. Klid, u me bylo srdicko az v 9tt. A mala mladsi a mensi o 14 dni az do 31tt. Je to o cyklu, hrozne zalezi kdy byla ovulace. Me termin 1.dne posledni ms upravoval dr jeste behem pokrocileho tehu. Dopadne to dobre neboj

vaseli16
autor
4. kvě 2018

@kackacka37
@linee
@pavca1982
@biedronka10 dekuji holky 🙂tak snad uz priste bude videt srdecko.v pondeli nas ceka genetika kvuli operaci jeste pred zjistenim tehu.ale dr me ujistoval ze to by to nemelo mit zadny vliv jeste ze to bylo v rannem stadiu tehu.

clementina82
12. kvě 2018

Nam se na kontrole 6+4 srdicko taky neukazalo,az na dalsi o dva tydny pozdeji,bude to dobre,uvidis.Drzim palce🙏

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru