Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné, že v 7.týdnu doktor neviděl, že jsou tam dvojčátka? Zjistili jsme to až ve 12.týdnu a navíc, že je jedno o týden starší. Myslíte, že budou jednovaječná nebo dvojvaječná? Děkuji 🙂
To je uplne normalni. Muj dr. se taky znovu ve 12.tt dival, jestli tam nejsou nahodou dve ("nastesti" nebyly). Jsem na nej cucela jak pero z gauce, jestli to mysli vazne! 😅 A myslel, nekdy se proste ukaze druhy prcek az pozdeji. 🙂 Teoreticky by mohly byt dvojvajecna, ale tezko rict. Jinak gratuluji! 🙂
Už jsem to slyšela několikrát, že se jeden prcek schová za druhého. Myslím si, že to není nic vyjímečného, že se to určí až v pozdějším týdnu. Jinak moc gratuluji 🙂
No to je pěkný překvápko 🙂 pokud je o týden mladší tak možná ještě nebylo v tom 7tt moc vidět. Řekla bych, že dvojvajky, když je jedno o týden menší 🙂 Gratulce 🙂
Ahoj! Jak už holky psaly, určitě to je možné. Jinak teda můj bývalý gynekolog u mě teda nepoznal těhu vůbec. Já tenktrát koukaala na obrázky UZ na začátku těhu a říkala jsem si, že to teda vypadá jako gestační váček. No nic, gyndař mi sdělil, že mám polyp a naštěstí mě odeslal na vyšší pracoviště. Tam se z polypa vyklubal Mates v 9.tt! 😉
Možný to je. Jestli jedno nebo dvoj doktor teď už pozná 😉
Možné to je, jsem stejný případ 🙂
Stalo se mi to samé 😀 .
U mě to tedy nejprve byla dvojčata (v 5. týdnu), po kontrole v 6. týdnu se jedno začalo viditelně ztrácet (syndrom zanikajícího dvojčete, prý dost časté), v 10. týdnu jenom jedno, no a v 14.tt najednou zase dvě 😀 ). A tak už to zůstalo. Dnes mají 10 let, kluk a holka (tedy jasně dvojvaječná 😉
kamaradce dvojcata zjistily nejak az skoro v polovine tehu a druhy kamaradce pred lety to nezjistily vubec a porodila dve 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, určitě je to možné, to jedno se mohlo schovávat za tím druhým, stává se to často, že je dvojčetné těhotenství odhaleno až později 🙂 A když je jedno starší o týden mohla by být dvojvaječná ze dvou ovulací, ale to je jen spekulace 🙂