V 38tt není hlavičkou dolů, pomohly jste nějak otočení?

veronika9419
9. led 2016

ahoj ženy , jsem 37+6. a stále se mi neotocila hlavičkou dolu mám před sebou 2tydny do porodu a doktor si mysli ze bych mela provádět nějaké cviceni pro vice místa pro malou která bude MIT norm. váhu do těch 3500
ALe pokud se neotoci je možnost porod napřed zadečkem nebo císařským řezem :( poradte jestli jste tomu otočení nějak pomohly a jak děkuji 🙂

kacinda
10. led 2016

Ve 36.tt se mi mala otocila, nasla jsem to v nejake diskuzi, kde jsem taky hledala rady. Mela jsem kolena mirne rozkrocene, tak at je to pohodlne, na sedacce a zbytek tela svesis dolu na zem a opres se o lokty a par minutek tak setrvas. Druhy cvik je zas lezet na zadech, pod bedra si dej polstar, tak 20cm do vysky a zase vydrz par minutek s propnutym briskem.Cvicila jsem to asi dva dny, pak jsem vytrela jednou cely byt na ctyrech a vzdala to, ze co ma byt to bude a na kontrole jsme zjistili, ze se nam princezna otocila. Tak muzes zkusit, nic za to nedas. Ja jsem si rikala, ze i kdyby to nepomohlo, tak snahu jsem.mela.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru