Ahoj maminky,budouci maminky,jsem v 17 tydnu,a zacnu tim,ze po ranu neze nemam zade bricho,ale na pravy strane se mi udelala uz druhy den po ranu takouva boule,je to jen na ty strane v podbrisku,pak mam problem stim,ze mam tlaky v podbrisku a picha me v podbrisku,co to je?mam strach ze jde o zamlkle tehu :( poradte dekuji
Ja mam jit na gynekologii v utery,premyslela jsem jestli ta boulicka neni deloha?a to pichani natahovani delohy?
@lucijenkaa no ja bych rozhodne nečekala a šla k doktorovi .. už jenom pro svuj klid
@lucijenkaa Jako bys popisovala moje stavy 😀 . Jsem v 17tt a mam pocit, ze to, co pisujes, je naprosto normalni. Tlaky a pichani je ted normalni, mezi 16 - 20tt je rustovy spurt. Bud v klidu, ja taky desne panikarim, jsem po dvou potratech, ale clovek se s tim strachem o miminko a pozdeji o detatko musi naucit zit. Ta boule - to myslim, ze se vybouli miminko, taky me takhle obcas nekde tlaci 😉. A taky ho mam vpravo - uplne nesoumerny.
dekuji vam vsem holky 🙂jste hodny
Holky asi takovej strach mit nemusim,ale je mozny ze by maly kopalo dost casto za sebou?a hlavne ze by me kopalo primo dole jak rostou chupy?vite kde myslim 🙂 dekuji
Mam ten samy problem. Dnes jsem se vzbudila, sla na zachod a na leve strane podbrisku jsem si nahmatala takovou boulicku. A docela to tlaci. Nevim no, do poradny mam jit az 26.5 tak bud pojedu na pohotovost nebo nevim. Na netu pisou ze je to deloha a miminko.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Co tak se sebrat a jet do nemocnice??? Na co čekáš?