Holky, myslíte, že by tam mělo být vidět srdíčko? Mám děsnej strach. V dubnu jsem měla zamlklé těhu v 6 tt mimi se přestalo vyvíjet bylo tak malinký, že nešlo ani změřit. Myslíte, že kdyby to bylo v pohodě tak 6. týdnu už tam musí být něco vidět nebo nemusí??
na srdíčko je ještě brzy, to tak 7-8 týden
Já byla na utz v 6+1 tt a srdíčko jsem už viděla 😵 Záleží na ovulaci. Kdyby nebylo vidět nemusí to ještě nic znamenat 😉
já teď byla v 6 plus 1 a nebylo nic jen váček,pak 6 plus 3 a už bylo vše i srdíčko,jako 5 plus 1 aby bylo srdíčko tak to jsem ještě neslyšela
u mě třeba ještě nic vidět nebylo v tý době, až o pár dnů déle... taky si myslím, že na srdíčko je ještě brzy
@paaajka
@saminomimino Takze i kdyby tam nebylo nic se nic nedeje teoreticky...
@bibianca rozhodně je brzy ,spousta lékařů si zve až na konec 7tt často ani v 6 plus něco nemusí byt nic vidět
já sem byla poprvé taky už 5+1 a srdíčko ještě vidět nebylo.. 😀 😀
Ahojky já byla v 5+6 tt a byl vidět jen gestační váček a žloutkovej.
Ahoj, já jsem v 6tt byla u dr. mu oznámit že jsem těhu a když mi dělala ultrazvuk tak mrňous byl ještě vajíčko, už jsem chtěla začít brečet že jsem myslela že tam nic není a on tam byl jen 11mm velký "puntík" 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@bibianca Mel by byt videt zarodecny tercik, mrkni ke mne do albicka, byla jsem na utz taky v 5+1tt.