Ahoj,
čekají mě dlouhé 3 týdny čekání na další screening v 17.týdnu, kdy mi konečně řekne doktorka pohlaví miminka. Na NT screeningu mi nic neřekla, bohužel.Uvažuju tak, že bych šla na UTZ mimo poradnu.
Byly jste některá v Prenatalu na Veveří na tomto ultrazvuku? Platí se 1000 Kč a pokud by to bylo vyšetření na 2 minuty tak by mi to přišlo moc :( Máte někdo zkušenost, jak to probíhá?
škoda, že jsi na NT screening nešla do Prenatalu, řekli by Ti pohlaví 😉 konkrétně dr. Vlašín je borec a už to pozná takhle brzy. nám to řekli ve 14.tt a ostatním co znám, co to řekl už ten 13.-14. tt se nikdy nespletl. přiznám se, že o screeningu v 17.tt jsem neslyšela, já jdu zas do Prenatalu na screening v tom 20.tt 🙂
také sem byla u dr. Vlašína ve 13+2 tt a řekl že to vidí na holčičku ale teď jedeme ještě ve 21 tt tak uvidíme jestli tu holku potvrdí 😉 a prenatal je super....
nám to řekl Vlašín ve 13 tt najisto a ve 20 tt potvrdil, neříká to většinou, pokud si není jistý
nám ve 22tt paní dokrorka řekla holčičku a muj doktora pak dvakrát potvril
Vratme se zpět k původní otázce prosím, byl jste někdo na vyšetření UTZ na určení pohlaví u Vlašína?
Ano byla jsem u Vlašína 2x ve 12 tt a u obou se trefil. Nikde na netu jsem nenašla názor, že by se spletl, když pohlaví nevidí, tak řekne, že nevidí a když už řekne tak se neplete. Dokonce jsem někde našla, že se vždy správně trefil i u dvojčátek.
Mám na mysli samostatné vyšetření UTZ na určení pohlaví. Nemyslím NT screening, kde je to součástí.
Pouze samostatné vyšetření.
Zdravím, chtěla bych obnovit diskuzi. Je zde prosím někdo, u koho se spletli v Prenatalu v Brně s pohlavím ve 13tt?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Na druhém screeningu ti už řeknou, co to bude, pokud tedy bude mimčo spolupracovat. Měla jsem screening ve 20tt dvakrát, protože jsem přecházela z Prahy do Brna a paní doktorka chtěla mimčo poznat sama. A máme dvakrát potvrzeného kluka. Nemá smysl teď chodit někam na 3D a vyhazovat peníze, protože je na pohlaví ještě brzy. Radši si počkej a pak penízky použij na natočení třeba DVD, nějaké 3D a 2D fotky, za tu tisícovku budeš mít hezké vzpomínky z bříška 🙂