Milé ženy, prosim Vas. Vy, co jste zažily podobný zacatek tehotenstvi jako ja (velmi lehce sílící čárka na TT, porad slabá, dnes lehounké špinění, podle Ovulace v 5.tydnu) a tehotenstvi se nadále vyvíjelo, či vyvíjí dobre? Hlavní důvod, proč píši je, ze bych potrebovala trochu povzbudit, rozveselit. Jedine, co mi ted zbývá, je cekat, jak to bude dal a pristi tyden k lekarce. Internet je plny smutných příběhů a já chci věřit na zázraky. 🙂 zažila jste některá krasny konec takoveho nejasného zacatku, prosim? Pochopte prosim anonym, je to velmi čerstvé tema. Dekuju a vsem preji krasny novy rok! :mavam:
krvácení v 5 týdnu, na utz, nic moc vidět nebylo.... za 14 dni srdeční akce 🙂
@movona ahoj 😉 no, já měla sice normálně sílící čárku na testu, nicméně 6+2 jsem začala špinit a krvácela v kuse skoro 3 týdny (hcg mi nikdy u dr neměřili, takže k tomu se nevyjádřím...) Pak to ustalo a pak ještě se to opakovalo i v 2.trimestru. Přesto všechna vyšetření a screeningy mi vždy dopadly dobře, tak se ani nijak nepřišlo na příčinu. No a teď už to mám za pár a za chvíli rodím 😉 takže věřím v krásný konec, který měl né úplně jasný začátek.
Pamatuji si, jak jsem po x dnech, když to špinění neustávalo, s pláčem telefonovala na gyndu a skvělá sestřička mě utěšovala, ať se tím netrápím, že co se má stát se stane a že pokud by takto časně miminko "odešlo", že je to dobře, protože to znamená, že se nevyvíjelo správně a že to příroda má takto zařízené. Možná to nezní úplně optimisticky, ale mě to tenkrát velmi uklidnilo a psychicky jsem se srovnala.
Přeji Ti, ať to dobře dopadne ❤️
špinila a krvácela jsem téměř do 18tt,návštěvy pohotovosti byly na denním pořádku,ve 20tt se mi začalo otevírat děl.hrdlo.V tomto týdnu by se nejednalo ještě o předčasný porod,ale o potrat.Zachránila mě cerkláž,steh na děl.hrdle.Jen díky ní jsem teď už v 32tt.Naprosto celé těhotenství ležím,střídavě nemocnice a domov.Vstávám jen na jídlo,WC a sprchu.Nezoufej,vše může dobře dopadnout.
@erikaviki tý jo, no ty sis teda vytrpěla ☹ ale už jsi daleko, určitě to dobře dopadne 😉
@markyska88 díky 🙂,no já očekávám na konci tu nejsladší odměnu 🙂
My ženský vydržíme všechno,ale jsem ráda,že už se mi to krátí a že jsem vydržela takhle dlouho.Teď kdybych porodila,tak už by to tak strašné nebylo.
Dámy, moc vám děkuji za povzbudivá slova. U mě to nedopadlo, dle doktorky se v podstatě ještě nejednalo ani o těhotenství (neuhnízděné oplodněné vajíčko). Beru to tak, že to tak mělo být. Příroda je moudrá a já věřím, že se nám co nevidět zadaří. Přeji vám i vaším dětem mnoho zdraví.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@movona Druhé těhotenství - test pořád slabý, hCG nízké, na UTZ jen dutinka v 5tt, nebyl ani gestační, ani žloutkový váček. Bolesti podbříšku šílené. Teď jsou tomuhle těhotenství čerstvě 2 roky 😀.
To těhotenství jsem neplánovala, takže jsem si pořád říkala, jestli tam nebude nějaký jiný problém. A on nebyl 😀.
JInak moje ségra měla u prvního těhotenství negativní těhotenské testy ještě 3 týdny po vynechané MS, hCG nízké, a těhotná byla. A dopadlo to taktéž dobře, neteři bude v lednu 5 let.