Úspěšná těhotenství i přes nejasný začátek

movona
31. pro 2015

Milé ženy, prosim Vas. Vy, co jste zažily podobný zacatek tehotenstvi jako ja (velmi lehce sílící čárka na TT, porad slabá, dnes lehounké špinění, podle Ovulace v 5.tydnu) a tehotenstvi se nadále vyvíjelo, či vyvíjí dobre? Hlavní důvod, proč píši je, ze bych potrebovala trochu povzbudit, rozveselit. Jedine, co mi ted zbývá, je cekat, jak to bude dal a pristi tyden k lekarce. Internet je plny smutných příběhů a já chci věřit na zázraky. 🙂 zažila jste některá krasny konec takoveho nejasného zacatku, prosim? Pochopte prosim anonym, je to velmi čerstvé tema. Dekuju a vsem preji krasny novy rok! :mavam:

somalicats
31. pro 2015

@movona Druhé těhotenství - test pořád slabý, hCG nízké, na UTZ jen dutinka v 5tt, nebyl ani gestační, ani žloutkový váček. Bolesti podbříšku šílené. Teď jsou tomuhle těhotenství čerstvě 2 roky 😀.
To těhotenství jsem neplánovala, takže jsem si pořád říkala, jestli tam nebude nějaký jiný problém. A on nebyl 😀.
JInak moje ségra měla u prvního těhotenství negativní těhotenské testy ještě 3 týdny po vynechané MS, hCG nízké, a těhotná byla. A dopadlo to taktéž dobře, neteři bude v lednu 5 let.

vercaafilip
1. led 2016

krvácení v 5 týdnu, na utz, nic moc vidět nebylo.... za 14 dni srdeční akce 🙂

markyska88
1. led 2016

@movona ahoj 😉 no, já měla sice normálně sílící čárku na testu, nicméně 6+2 jsem začala špinit a krvácela v kuse skoro 3 týdny (hcg mi nikdy u dr neměřili, takže k tomu se nevyjádřím...) Pak to ustalo a pak ještě se to opakovalo i v 2.trimestru. Přesto všechna vyšetření a screeningy mi vždy dopadly dobře, tak se ani nijak nepřišlo na příčinu. No a teď už to mám za pár a za chvíli rodím 😉 takže věřím v krásný konec, který měl né úplně jasný začátek.
Pamatuji si, jak jsem po x dnech, když to špinění neustávalo, s pláčem telefonovala na gyndu a skvělá sestřička mě utěšovala, ať se tím netrápím, že co se má stát se stane a že pokud by takto časně miminko "odešlo", že je to dobře, protože to znamená, že se nevyvíjelo správně a že to příroda má takto zařízené. Možná to nezní úplně optimisticky, ale mě to tenkrát velmi uklidnilo a psychicky jsem se srovnala.
Přeji Ti, ať to dobře dopadne ❤️

erikaviki
1. led 2016

špinila a krvácela jsem téměř do 18tt,návštěvy pohotovosti byly na denním pořádku,ve 20tt se mi začalo otevírat děl.hrdlo.V tomto týdnu by se nejednalo ještě o předčasný porod,ale o potrat.Zachránila mě cerkláž,steh na děl.hrdle.Jen díky ní jsem teď už v 32tt.Naprosto celé těhotenství ležím,střídavě nemocnice a domov.Vstávám jen na jídlo,WC a sprchu.Nezoufej,vše může dobře dopadnout.

markyska88
1. led 2016

@erikaviki tý jo, no ty sis teda vytrpěla ☹ ale už jsi daleko, určitě to dobře dopadne 😉

erikaviki
1. led 2016

@markyska88 díky 🙂,no já očekávám na konci tu nejsladší odměnu 🙂
My ženský vydržíme všechno,ale jsem ráda,že už se mi to krátí a že jsem vydržela takhle dlouho.Teď kdybych porodila,tak už by to tak strašné nebylo.

movona
autor
7. led 2016

Dámy, moc vám děkuji za povzbudivá slova. U mě to nedopadlo, dle doktorky se v podstatě ještě nejednalo ani o těhotenství (neuhnízděné oplodněné vajíčko). Beru to tak, že to tak mělo být. Příroda je moudrá a já věřím, že se nám co nevidět zadaří. Přeji vám i vaším dětem mnoho zdraví.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru