Holky, chtěla bych se zeptat, jak to máte v těhu s pletí? já jsem 8-9tt a pleť mám horší,jak v pubertě. samej pupínek, jak kdybych měla neštovice :( myslíte si, že když je to tak, tak že budu mít holčičku?
Na to se rozhodně nespoléhej.Já mám holku i kluka,a měla jsem u obou stejnou pleť.Žádné pupínky,nic...
@andrrriiik já na to nespoléhám... jen, jak jste to měly vy ostatní... ale je pravda, že holčičku bych si moc přála 🙂
já byla taky samej pupínek a je z toho holka 🙂 teď vypadám ještě hůř než u první tak jsem zvědavá co z toho bude 😀
Já bych řekla, že je to prostě jen náhoda a vůbec bych na to nespoléhala. Kamarádka má taky holčičku a přitom jí to v těhotenství opravdu slušelo, i kadeřnice jí říkala, jak se jí zlepšily vlasy...
Prvni tehu jsem mela krasny vlasy i plet, druhy katastrofa. Sami kluci, tak tim to asi nebude. 😉
já mám tři holky a u první jsem měla pleť příšernou, samej bolák, po 20. týdnu se to zlepšilo, druhá dcera pleť špatná, ale dalo se to a u poslední jsem měla pár pupínků ale až po 20. týdnu...
U první dcery jsem vypadala strašně! Ani v pubertě jsem nic takového na oblečeji neměla. Za pár dnů porodím druhou dceru a je to přesně naopak ... tak čistý obličej (na moje poměry) jsem taky snad ještě neměla.
Moc bych se podle toho neorientovala.
To stejné s tvarem břicha ... u první bylo všude a snad i na zádech, teď jen trčí dopředu a ze zadu ani nejde poznat, že jsem těhotná.
Já měla tak do půlky.měsíce pleť příšernou, opravdu horší jak v pubertě, potom se to zlomilo a až do konce těhotenství dobrý. Máme holčičku. Obecně ale prý ta zhoršená pleť souvisí s vyšší hladinou hormonu progesteronu, který je na vrcholu koncem 1.trimestru, tak nevím, zda je to nějaký směrodatný ukazatel. A břicho jsem taky měla spíš "klučičí".
Měla jsem krásný vlasy, krásnou pleť a teď mám i krásnou holčičku 😀
Ja jsem v patem tydnu a vsichbi rikaji jak mi to slusi,ze to bude určitě kluk 😀 nevum jestli to jdr poznat tak brzo ale jsem zvedava co to bude
Já mám 2 holky a kluka a při každém těhotenství jsem vypadala daleko lépe než normálně. Krásné vlasy, nehty i pleť.
Já jsem měla příšerné těhotenské akné na obličeji, v dekoltu i na zádech a mám syna, švagrová měla pěknou pleť i vlasy a má holku 😉
Já jsem se ze začátku taky osypala od shora dolů a je z toho klouček 🙂
na tuto pověru nevěřím. Mám hezkou pleť, lepší kvalitu vlasů a čekám holku. Každopádně vypadám mnohem lépe než před těhotenstvím.
tak ja mela tak do tech 20 sem tam pupinky, ne moc, ale mela ...a musim rici ze v kazdem tehu jsem mela plet krasnou cistou a bez pupinku jako detskou prdelku 🙂 a vypadala jsem krasneji a zdraveji - takze me kazdy rikal ze poprve to bude kluk 😀 nee holka ! /ja to citila / po druhe tobe to slusi to bude kluk 😀 neee holkaaaaaaaaaa /opet jsem to citila / a po treti teeda to musi byt kluk takova krasna zaris - nee holkaaaaa 😀 / a po treti jsem to citila ze holka 😀 / takze u me ta povest ze holka bere krasu 100% a 3x neplati 😀
ja by som na to tiez neverila. U mna su vsetky priznaky na kluka, mam hezkou plet, brusko pekne dopredu, dokonca ziadne nevolnosti pocas tehotenstva. A cakame holcicku. Naopak moja svagrina ma vacsinu priznakov opacne, cize podla povier na holku a cakaju kluka. Takze na to by som sa urcite nespoliehala. 😉
Jsem v 18tt, pleť mám teď spíše suchou. Před otěhotněním problematickou mastnou. Čekám kluka.
Já jsem pupínkatá, že jsem takhle ani v pubertě nebyla, nejhorší je to na rukou pod rameny a záda jsou také luxusní. Všichni mi říkají, že vypadám na holku, protože mi bere krásu, ale čekáme chlapečka. Takže tímto bych se určitě neřídila 😉
U obou holek jsem měla nádhernou pleť. Škoda, že po porodu se to vždy vrátilo do starých kolejí.
Moje sestra vypadala v obou těhotenstvích jak puberťák a má dva kluky. 🙂 Já jsem při prvním vypadala hrozně, při druhým ani jeden pupínek a ted je to tak mezi - spíš lepší. 🙂
Takže si člověk může hodit korunou. 😀
že pleť muže odhalit pohlaví nevím,protože mam syna a v tehu krásnou pleť i vlasy a všichni mi tipovali kluka hned po pozitivním testu..
teď sem opět tehu a pleť mam taky Dobrou,ale oproti prvnímu těhotenství mi teď pro změnu tipuji holku.
Akorád mam jine chutě u syna my chutnali sýry ,zelenina. A teď .. zase buchty a ovoce.
Tak jsem zveda az nám doktor odhalí pohlaví miminka...😉😉😉
Já si taky říkám, ze když jsem hnusna bude to holka, ale segra me uzemnila větou, já byla hnusna jak briketa a mám dva kluky 😏
a ty chceš holcicku ?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@mica86 zatím máme dve holky a pokaždé jsem mela nadherné vlasy i pleť.....a pěkný prsa, s první vubec mi to moc slušelo.....takže za mě není jednoznačná odpověď....