Umývání rukou v těhotenství. Zhřešily jste někdy?

oli_123
5. lis 2024

Ahoj holky, chtela jsem se vas zeptat jestli se vam taky obcas stalo behem tehotenstvi ze jste si zapomeli umyt ruce a zhresili jste :D

Snazim se umyvt ruce porad ale nekdy se citim hrozne ze si zapomenu umyt ruce po venku

lv
5. lis 2024

Ruce si myju, sem tam zapomenu, nevidím rozdíl jestli těhotná nebo ne

journals
5. lis 2024

😳 na co že se ptáš? 🤔
Kdo má jak zhřešit a jak to souvisí s těhotenstvím?

oli_123
autor
5. lis 2024

@journals ne jedna se mi o to ze jsem tedka v tehu magor na umyvani si rukou furt a to pred jidlem po jidle po prochazce a i doma kdyz neco delam furt si umyvam ruce ale jedna se mi i to jestli jste v tehu proste taky nekdy zapomneli nebo jste to moc neresili?

lv
5. lis 2024

Neřešila. Ty to taky neřeš, normální běžná hygiena, jako když jsi těhotná nebyla.

journals
5. lis 2024

@oli_123 neřeš ruce, ale hlavu 🙈
Pořád nechápu jak mytí rukou souvisí s těhotenstvím

oli_123
autor
5. lis 2024

@journals tak jsou ruzny veci jako toxoplazmoza a rizny blbosti se kteryma hrozne strasi

journals
5. lis 2024

@oli_123 🙈 a s tím těhotenstvím to souvisí jak??? Uklidni se, hysterčíš zbytečně

kakba
5. lis 2024

@oli_123 uklidni se. Tehotenstvi neni nemoc. Chovej se uplne normalne. Jestli hystercis jeste pred porodem, co budes delat az se dite narodi?

slecnami
5. lis 2024

@oli_123 Zhřešila jsi tím, že jsi měla něco s cizím mužem a pak sis neumyla...ruce?? 😂 Né, promiň, dělám si legraci. Ale to Ty jistě taky 😉

lenickakl
6. lis 2024

Jak muzes zapominat na myti rukou, kdyz tvrdis, ze jsi na to magor?

konidana
6. lis 2024

@oli_123 ne. Vesmes jsem si moc neumyvala ruce nikdy, ani v tehotenstvi jsem na tom nic nemenila. Cistota pul zdravi, spina cele😉🤣

cilkat
6. lis 2024

Jediné, kdy jsem řešila mytí rukou kvůli těhotenství bylo, když jsem pracovala se syrovým masem ... a před pícháním do prstu kvůli měření cukrovky...
Jako jasně, že jsme za to těhotenství nejmíň stokrát přišla z venku a neumyla si ruce, nebo třeba sáhla bez umytí rukou na rohlík ... A co teprve v tom druhém těhotenství, kdy byl ten rohlík kolikrát s pískem z hřiště a podobně...

lenkalubina
7. lis 2024

A co teprve, když držíte mobil v ruce😱

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru