Ultrazvuk ve 20tt, platí se za něj?

natysnovec
6. dub 2018

Ahoj zajimalo by me jestli teda plati nebo ne?Slysela sem ze se plazi asi 1000kc za utz+ 2 fotky.Je to pravda?Prej na genetice v Ceskych Budejovicich.Dekujuuuu😉😉

oveckaluky
6. dub 2018

Těžko říct, někdo říká, že jo, někdo že ne...ale hledala jsem v ceníku u svého Dr. i v ceníku naší ON, a v obou mají jen I. screening, UTZ ve 20. tt tam není, tak myslím, že ne...v pondělí jdu do poradny, tak se zeptám 😉

natysnovec
autor
6. dub 2018

@oveckaluky jj diky

beata.n
6. dub 2018

Jdu do CB 18.4. a muj dr mi rikal, ze bez zadanky se plati. Zadanka se nove vystavuje jen pri komplikacich. Ale ja jsem objednana i od samotneho genetu, tak mi dr vystavil zadanku pro jistotu. Byla jsem v genetu v utery, ale nebyl cas se kouknout na nastenku. Zkusila bych si tam zavolat, at reknou, jak to maji. Jsou v tom zmatky mi prijde. I ve skupince nekdo plati a nekdo zase ne...

natysnovec
autor
6. dub 2018

@beata.n Ja to taky nechapu v roce 2015 se neplatilo.To jsem byla s dcerkou.Ve 20tt

duckie
6. dub 2018

@natysnovec Mně screening ve 20. týdnu moje gynekoložka doporučila (z prvotrimestrálního screeningu mám výsledky naprosto v pořádku), ať se tam objednám dobrovolně.
Při objednání po telefonu mi sestřička v Gennetu dala na výběr datum, řekla že to stojí 1000 Kč a dá se platit kartou.
Od kamarádky vím, že je fajn si přinést dvd, nahrajou tam pak ten 3D ultrazvuk. Fotky nevím, ale určitě nějaké vytisknou.
Nám na tom prvotrimestrálním dal pan doktor Čutka asi čtyři fotky, aniž bychom si řekli (byli jsme tam vyplesklí, že bychom na ně zapomněli).

beata.n
6. dub 2018

@natysnovec tohle je totiz novinka od letosniho roku😑. Jj, dvd nam taky rekli at si prineseme, ze to vse nahraji, to je pak zase hezka pamatka.

natysnovec
autor
6. dub 2018

@beata.n
@duckie A to dvd je zadarmo??Kdyz si ho vemem

beata.n
6. dub 2018

@natysnovec DVD si musis koupit a oni to nahraji. Sama dr. Michalkova nam to rekla, at si ho vezmeme. Melo by to byt jestli si dobre pamatuji DVD R-

duckie
6. dub 2018

@natysnovec Jo je 🙂 A je to DVD R- (to si musíš koupit sama). Prý je to asi 30 sekund záznam.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru