Ahojky, po neskutečně dlouhé době se mi na těhotenském testu ukázaly krásné dvě čárky.
Včera jsem byla na kontrole u doktorky, a ta mi řekla že to vypadá dobře, že na 10 dní zpoždění menstruace naprosto odpovídá tomu co vidíme na ultrazvuku. Ale.... já jsem tam skoro nic neviděla, a proto mám z toho smíšené pocity 🤦 Ráda bych byla optimista, ale po tak strašně dlouhé době, co nám to nešlo , jsem opatrná, abych zase nebyla zklamaná...co když se doktorka spletla? Já tam viděla jen mlhu a nějaký fleky... Těšila jsem se, že uvidím aspoň nějakou tečku nebo něco ...
Další termín kontroly mám za 14 dní, tak snad už i já něco uvidím ,ale to čekání je nekonečný 🙈
Ja nic nevidela ani v 6TT a ted tu mam 5M vedle sebe :D
Byla jsi strašně brzo.😉 Doporučuje se chodit k lékaři kolem 8tt, když nejsou jiné problémy. Pak jsou to zbytečné stresy...
@daniela_85 byla jsi poměrně brzo, ale OK. Určitě bych ale teď nepanikařila (i když tě chápu), že ty jsi tam nic neviděla, ale doktorka ano. Důvěřovala bych více ji než sobě. Přece jen nějakou dobu na to studovala, a praxi zřejmě také nějakou má 🙂 pusť takové myšlenky z hlavy, a těš se na další ultrazvuk! 🍀
Já jsem měla jít v prosinci na operaci myomu, bylo to buď do konce roku otěhotním a nebo operace, abychom to mohli řešit jinou cestou, třeba právě přes ivf, proto mě doktorka chtěla vidět už teď. 🤷 Ale všem děkuji za psychickou podporu 🍀
@daniela_85 hlavně to chce klid a nestresovat se.. hůř se provádí než říká, já vím.. já jsem byla na prvním UTZ 11-12dpo tak nějak, dr. mě taky chtěl vidět a taky byla jen dutinka, další UTZ dělal za týden a to už mám i fotku, že v dutince byl zárodeček teď už 9leté slečny 😉
@daniela_85 myslím že ide o to aby dutinku videla v maternici. Pre vylúčenie mimomaternicového. Kamoška má dvoch synov jeden bol na prvom UTZ "Polyp" a druhý "Dutinka" :D
@daniela_85 Můj doktor mě chtěl vidět týden od zpožděné MS. Pak jsem jezdila co týden, zda se t vše děje, jak má. Taky jsem byla ve stresu. Počítej, že srdíčko může být klidně až za 3 týdny. Důležité je, že to není mimoděložní a teď budete čekat na srdíčko. Ale jak jsem psala, může být až v 8.týdnu. U syna jsem měla srdíčko tuším až 7+4/5 s tím, že v 6+5 nebylo ještě vidět. Hlavně se hoď do klidu, doktorka ví, co dělá 🍀
@daniela_85 Tak jestli se takhle budeš kvůli blbostem nervovat dalších osm měsíců tak good luck.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
v 5TT bývá vidět jen dutinka, v podstatě taková "prázdná díra", která tam ale bez počínajícího těhotenství není.