Ahoj holky🙂Koukám, že tu posíláte fotky z ultrazvuku. Chtěla bych vědět jestli někdo podle fotky pozná podle pohlavního hrbolku, co budu mít. Ve Slaným doktorka říkala kluk. Můj doktor, že neví. Jsem hrozně nedočkavá😅 Už jsem ve 4 měsíci🙂 Děkuji moc za odpovědi.
@lucii732 děkuji moc. Na další ultrazvuk jdu až 28.2 😏 dlouhá doba😅
@karolina226 radši bych v téhle době těhotenství moc nespolehala na 100%ní pohlaví, nám dr řekl že v tomto období může holčička i kluk vypadat skoro stejně, ale asi záleží na zkušenostech daného gynekologa😊dozvěděli jsme se pohlaví až v 6. měsíci 😊
@lori1097 dobře, děkuji za odpověď😊 a máš chlapečka nebo holčičku, jsem ve 21 týdnu a pohlaví stále nevím🤷 nechce se ukázat😌
@karolina226 čekáme chlapečka a už je za dveřmi, na konci dubna už bude na světě 😊 a nestrachuj se, určitě se ti miminko za chvíli ukáže aby jste věděli jestli ladit výbavičku do modra nebo do růžova . Jestli se můžu zeptat, ty by jsi chtěla slečnu nebo chlapečka? 😊
@lori1097 tak to moc gratuluji, hlavně ať jste oba zdraví😊 no mě to čeká konec června, začátek července, za chvíli to uteče a bude nás také o jednoho člena více😊 já i přítel bychom chtěli chlapečka. Na prvním screeningu nám řekli, že to vypadá na chlapce, ale není si jistá no a od té doby už nevím nic, byla jsem 3x na ultrazvuku a nechtělo se vůbec ukázat 😌 prý se holky spíš nechtějí ukazovat, tak snad. Modlíme se už od začátku za chlapečka😂 Na další ultrazvuk jdu až za měsíc. Jsem tak zvědavá, že si i čtu na internetu babske rady atd, abych se trochu uklidnila😂
@lucii732
@karolina226
Videly byste i neco tady? 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@karolina226 Ahoj, podle mě kluk. My měli holčičku a hrbolek byl víc rovně 🙂