Stalo se Vám, že jste za celé těhotenství vlastně vůbec nepřibraly nebo jen minimálně nebo dokonce měly méně kil než na začátku? A co bylo případně příčinou, pokud to víte? (Prosím pište jen ty, kterým se to stalo, neptám se na celkové množství přibraných kil, na to je tu jiná diskuse - díky moc za pochopení)
holky, já jsem v 19 týdnu a zatím mám cca o 2 kg méně než před otěhotněním ...mimi je vpořádku, já kromě vyššího tlaku a zvýšeného rizika preeklampsie také... jinak za celou dobu těhu bez zvracení, jen cca do 12 týdne nevolnosti, ale nezvracela jsem....jím asi méně, ale častěji a kupodivu v těhu nemám tolik chuť na sladké...
Když jsem zvracela, tak jsem hubla, myslím prvních 4-5měsíců, pak jsem začala přibírat, ale jen tak lehce, až poslední měsíc, každý týden kilo.
Tak ja jsem hubena a i pres to, jsem v tehotenstvi hubla... prvne jsem tri kila zhubla a pak pribrala... takze cca v 6. mesici jsem byla a stejne vaze jako pred tehotenstvim.... pak me ale praskla voda a nervama jsem za dalsi dva tydny zhubla tri kila... takze kdyz jsem rodila ve 25.tt mela jsem o tri kila min nez pred tehotenstvim... pokud clovek nepribira nebo naopak hubne a neni tlusty, resila bych to, nemusi to byt rozhodne v poradku...
Mám dvacet kilo nadváhu, každé těhu jsem ani nepřibrala ani nezhubla, prostě váha stále stejná, u silných lidí to není nic neobvyklého. Miminko vždy v pořádku a na porody si nemohu stěžovat.
Jsem v 6TT a mám o 4kg méně. Jsem ráda, bojuji s nadváhou a celé těhu se budu muset hlídat abych přibrala co nejméně. Pro mě vše nad 13kg na konci bude za trest. Už to budu jen těžko schazovat.
já na začátku hubla a začala jsem přibírat až teď v 25tt.... ale bříško mi roste už dlouho 🙂 mimčo je v pořádku. a před těhu jsem neměla problémy s váhou ;) doktroka ti nejlíp řekne zda je to v pohodě. já vím, že jsem byla na hraně a kdybych hubla dál, skončila bych v nemocnici... ale jelikož se to zastavilo, tak jsem se tomu vyhnula ;)
Taky patřím k silnějším maminkám, a jsem v 26 tt. a nepřibrala jsem ani kilo, spíš to kolísá od počátení váhy mám mínus dve kila, za týden jsem na te původní, pak zase míň, ale nárůst nad počáteční váhu není. Mimčo je v pořádku a roste 🙂
Já jsem v prvním těhotenství do 6.měsíce zhubla 4 kila.Bylo mi dost špatně a zvracela jsem.... A až pak jsem začala nabírat. Ale přibrala jsem jen 5 kilo. Byla jsem tenkrát taková oplácanější, takže jsem za to byla ráda....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Vim jen, ze tu psaly baculky, ze treba nic nepribraly, naopak zhubly. Mimi mely v poradku. Doktor na to nic nerikal.