Ahoj holky , vím že můj dotaz bude zvláštní ale už nevím , kde požádat o radu . Čekám miminko termín mám za měsíc ale můj přítel mě opustil před měsícem a teď ty pekla s nim to je hrozné 🤦🏻♀️ Chce si udělat i testy na malého což nechápu proč ,když oba jsme to malé chtěli a teď obrat , ze ho ani nepoznavam. Jde mi o to jak přesně vypočítam , kdy jsem mohla otěhotnět ? Hrozné se mi tam pletou ty dva tydny co se odečítáji? Děkuji
@lucca0 děkuji , tak lehké to nemám už teď ,on a jeho maminka úlet 🤦🏻♀️ Vůbec nevím co mě čeká ani toho malého až se narodí , jestli ty testy bolí atd tudíž hledám nějakou variantu jestli třeba doktor by mě napsal cca den kdy jsem otěhotněla aby nemuseli být testy a oni se uklidnili
@misamikes Presny den ti lekar asi nerekne, pokud vis den kdy byla ovulace, mas vyhrano. Jinak nezbyva nez jen cekat. DNA test stoji cca 4000Kc, a jedna se o vyter z ust, takze neboli😊
At vse dopadne co nejlepe💗
@martinie88 tak já o ne nestojím já mám svědomí čisté ale když oni si je přeji tak co mi zbývá ty peníze oželím než aby mi psali co píšou
@misamikes tak pokud má podezření partner tak ať si test objedná on, nechápu proč by jsi to měla platit ty. Manžel když měl ve vztahu předemnou podezření že dítě není jeho tak si objednal testovací sadu, vytřel štětičkou ústa sobě a miminku a vzorek dle instrukcí zaslal zpět. Další test nařídil soud aby mu mohl zrušit otcovství, až tyto výlohy měla soudem nařízené uhradit bývalá partnerka, protože o možnosti že dítě není jeho věděla a vědomě to zamlčela. Ten první ,, soukromý" test si koupil manžel sám, ani o tom partnerce předem neřekl.
Tak jako jestli jsi v té době spala jen s jedním tak co ti je po tom ? Když chce test tak ať si ho zaplatí proč by jsi to měla dělat ty , no a pokud si sama nejsi jistá tak to potom jo když budeš chtít vědět či je
@misamikes tak si ty zprávy hlavně ukládejte. Nereagujte, nic nevysvětlujte. Říkáte že svědomí máte čisté, v tom případě to neřeste a po porodu zažádejte o vyměření alimentů. Jestli on chce test otcovství tak ať si ho zařídí sám, o to se vy starat nemusíte. Kdybyste si otcovstvím nebyla jistá tak je to něco jiného, když si jistá jste tak je to jeho problém a jeho starost, co se týče dokazování otcovství.
Já třeba vůbec nevím, kdy jsem otěhotněla (myslím tím přesně den, vím jen měsíc), protože podle MS mám termín o 5 dní později než podle UTZ. Chlap je vůl, ale ty to zvládneš. My ženské jsme silná stvoření ❤️
@misamikes Pokud jsi si jistá otcovstvím ty, tak bych opravdu nedávala peníze za test určení otcovství. On má pochyby, tak ať si to hradí sám. Jak píše @madamas zprávy od nich ukládat, zálohovat, asi to bude mít soudní dohru.
I když je to těžké, tak se nad ty jejich urážky povzneste, člověka tohle chování mrzí vždycky a v těhotenství jsou ženy vnímavější. Ty urážky jsou jejich vizitka, ne vaše. I kdybys měla důkaz, že to dítě je expartnera, stejně si najdou něco jiného.
Když dítě bylo chtěné a teď nastal mega obrat, nepomlouvá tě někdo? Jaká byla tchýně předtím?
@misamikes pokud seš ji jistá, že si spala jen s ním, tak to neřeš. Test si zaplatí on a bude.
@misamikes Taky nechápu v čem je problém, pokud víš na 100% že je dítě jeho, tak nechápu proč řešíš kolikátého vám to klaplo. A pokud on chce mít jistotu, tak si test zaplatí. Buď v klidu 🙂
@levandule_k já vůbec nevím proč se ke mě tak chová , každý den nad tím přemýšlím nikdy jsem mu nijak neublížila nebo něco ale proste jednoho dne se zbalil řekl ze nejsme rodina a ze nebudem si na to hrát a šel k mamince
Tchyně rozumneli jsme si jezdila jsem tam s druhým synem celkem často i bez přítele ale teď co se děje ze za vše mužů já ze já je pomlouvam atd přitom já o nich nic nevím neoptaji se ani na prcka jak nám je nic ignor on když mě potká nepozdravi tak nevím co jim dělám vědí ze jsem na rizikovým od začátku a proste i tak nezájem jen zprávy ujistim se ze je syn můj pak de budu starat sejdeme se u soudu jsi proste kur.a atd
@misamikes Jejich chování je zvláštní, když najednou takhle otočili. Já se ptala ze zvědavosti, většinou jen tak vítr nefouká. Každopádně držím pěsti, ať se máš v životě lépe a lépe.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
První den těhotenství už se počítá jako první den ms.
Přeju hodně štěstí, asi to nebudeš mít lehké.