Ahojte těhulky, chci se vás zeptat, jestli některá z vás pociťuje tuhnutí svalů na nohou? Už asi tak týden cítím takové tuhnutí v nohou - v lýtkách ,ale i stehnech..... ale nejsou to křeče! prostě jen takové tuhé svaly... máte to některá? co to znamená?
HRUSKA: tak to máš křeče v lýtkách - na to stačí papkat magnesium 🙂 kup si třeba ty rozpustné šumivé tablety - je to i chuťově celkem dobré....... A křeče přejdou... 🙂 Slyšela jsem, že od 34 nebo 36 už by se magnesko nemělo brát..... takže ještě aspoň 2 týdny je užívej ať tělo zásobíš 🙂 a mělo by to přejít..... uvidíš. Držím palečky
Ahoj. magnesium beru na tvrdnutí břicha ale na ty křeče to prostě nezabírá, možná bych mohla zkusit zvýšit denní dávku 😒 Já teď beru 1 až 3 tablety denně, tak uvidím 🙂
ahoj holky 🙂 já někde četla,že se musím magnezium tak ve 35t. vysadit 😉
jéééééééé už to tu psala werminka 😀 😀 😀 😀 teď jsem si to přečetla 😀
@hruska Ahoj zdravím,na krece v lytkach mi lekar doporucil-nejen v tehotenstvi pit Magnesii,urcite to pomaha mam s tim zkušenost.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, asi moc neporadím, mě teď trápí něco podobného a taky si s tím nevím rady, já mám přímo křeče, hlavně v noci. Mám to v lýtkovém svalu, je to šílená bolest ale tak do 15 až 20 sekund to odezní, chci se zaptat v poradně ale tam jdu až za 14 dní tak doufám, že mi někdo poradí. 😉