Ahoj holky, potřebovala bych poradit, jsem dnes 53DC a bez MS. Včera jsem byla na vyšetření u GynDr a ten mi při ultrazvuku oznámil že vidí 3 útvary plodového vejce.Píchl mi vyvolávačku Agolutin a mám čekat jestli MS do 14 dnů nepřijde mám přít já. Bylo mu divné že nemám pozitivní těhu testy. Z 8mi test mám na 5ti jen slaboulinké dušíky.
Holky nemáte některá s tímto skušenosti??? Jako já a trojčata?? vysadila jsem HA 30.10.2011 a HA jsem brala 2 roky. Už jedno dítko máme 2,5roku a chtěli by jsme druhé. Dr mi nic nevysvětlil. Jen to že tam jsou 3 plodové vejce. Jako co si mám myslet. poslední sex s manželem byl 12.2 jezdí do zahraničí takže to početí bude náročnější.Je možné že jsem měla ovulaci toho 12.2 - 13.2 a týden před očekávanou MS jsem měla bolesti v podbřišku a nadměrnou tvorbu slin.Ted mám nalité prsa. BT neměřím pravidelně, ale dnes byla ráno BT 36,9
jsem snažilka čekatelka ale s mámi cykly 32-36 a dnes jsem 52DC takže si dovedete představit jak mi je ale už se tomu musím smát. Jsem hrozně zvědavá jak tohle dopadne, jen se modlím at je všechno v pořádku a z těch 3 plodových vajíček kdyby bylo spon jedno úspěšné a za 14 dní když nedojde MS tak at je na UTz něco vidět.Jinak at mě to už víc netrápí a MS dorazí at se můžeme začít snažit dál.
Kdyby jste měla některá skušenost prosím napiště.at se mi to čekání zpříjemní.
@salomee no krev mi neodebral mám prostě čekat co udělá agolutin (ten se píchá i na udržení těhotenství i na vyvolání MS) a když nedorazí ms do 14 dnů mám přít já.
Mám z 8 testů na 5ti duchy testy mamatest10 tak čekám no
Dr bylo divné že nemám pozitivní testy a že bych čekala trojčata když se na nic neléčím a neužívám vůbec žádné prášky?? a v rodině dvojčata nemáme ani z mé ani z manželovy strany JE TO ZAJÍMAVÉ
@hanulkavelunka to je divný, že máš jen duchy. Já jsem čerstvě těhu. Zrovna toho 12.2 byl jediný sex v měsíci. Dle BT byla ovulace 14.2. No a už minulé pondělí jsem měla ducha a minulou středu čáru jak blázen! Dokonce v tu středu to ani nebylo s ranní moči, ale odpoledne a taky mamatestem jako máš ty
Takže pokud si měla sex nejpozději takhle, tak bys tam asi taky už musela mít pořádnou čáru...
@hanulkavelunka jo...aha, já vím, že tzv. vyvolávačka těhotenství neškodí.. no to jsem zvědavá, jak to dopadne.
@hanulkavelunka tak já jsem se taky neléčila a nebrala HAK a už podruhý otěhotněla s dvojčaty 😉
@maruja tak to gratuluju 🙂
@salomee dám vědět jak to dopadne 🙂
@scai testovala jsem v neděli naposledy a nemám odvahu testovat už nechci vyhazovat kč za testy mám doma poslední testovací proužek tak bych testla až kdyby MS do 21.3 nepřišla i když asi to nevydržím 🙂 a testnu v neděli mám takové nutkání a co mně udivuje je to že jsem si ted 3 dny po sobě měřila ráno BT přesně ve stejnou dobu a mám pořád 36,9 nevím, zda ta vyvolávačka může ovlivnit BT ale už ve tředu ráno byla 36,9 a až ve st po 10 dopoledne mi teprve Dr píchl agolutin............
Holky jsem zvědavá jak tohle dopadne, manžel mi dnes přijel tak jsem mu to řekla a on s úsměvem říkal mamčo to je mooooc 😀 trojčátka 🙂 modlím se když nepřijde MS at je tam aspon tečička v jednom tom plodovém vajíčku vidět na UTZ musím čekat no.
@hanulkavelunka Trojčátka, to by byl hukot teda🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
..no, to je zajímavé, že dr. viděl plodová vejce a přitom vlastně nepotvrdil těhotenství a píchl vyvolávačku...tak asi není jisté, že to jsou gestační váčky...? A krev odebraná? Já jsem taky měla kdysi meškající MS (taky to šlo už k padesáti dnům), na UZ byla dutinka, ale hned mi řekli, že to může být i trhlinka ve sliznici značící, že MS přijde..nebo tak něco.. krev byla negativní a MS po vyvolávačce přišla.
Navíc mě napadá, kdyby to byly fakt gestační váčky, už je to od 12. 2. skoro měsíc, to už by na UTZ bylo i srdíčko... snad nekecám.