Ahoj holky, dnes jsem se s kamoškou bavila o barvě svých dětí, a nějak jsme se shodli na tom že to co jsme v těhotenství jedli, tmavý či světly jídla, tak trosku to zůstalo na těch dětech😀 v prvním těhotenství jsem jedla tmavé jídla tmavé jogurty, tmavé dorty atd.. a dcera se mi narodila tmavá, i když jsme oba s manželem bílý..😀 u druhého dítěte jsem měla raději světle jídla a syn se mi narodil světly, a kámoška měla úplně to samé😀😀
Myslíte že to má nějaký vliv ?
Ne, nemá.
@zuzkasim Dobře🤣
Ale chudák chlap, co věří tomu, že dítě je tmavé po čokoládě 🤣🤣🤣
Co jsou tmavé jogurty? 😀
Tohle je doufám fór... Že jo!?
Se divím, že prostřední dcerka nemá kopyta a 4 žaludky. Jsem byla živa z tataráku a bifteků. To bylo snad jediné maso, po kterém jsem nezvracela. 😀
já jsem zase ujížděla na mrkvovém salátu, syn by musel být oranžový🤣
Já mám dvojčata, syn je snědý a dcera světlounká bledule. Asi šla tmavá jídla do syna a světlá do dcery? 😀
Já ujížděla na jahodách a melounu. Ale malá červená není 😃
Jeste zes to dala anonymne - uchranila ses tak od verejneho lynce.
Co vedci a vyzkumy doposud zjistily, tak barvu pleti ovlivnuje hlavne genetika.
A zas tak uplne hloupy ten dotaz neni. Protoze vsichni vime, ze nektera strava opravdu muze ovlivnit barvu kuze - napr. mrkev a betakaroten v ni obsazeny. Pri nadmerne konzumaci plet zezloutne az zoranzovi. Takze chapu asociaci k tvemu dotazu.
@te_reza dobře ty 🤣🤣🤣
Spíš mi přišla jiná v souvislost: jako těhotná jsem jedla hodně jablka a taky nudle a dcera je opravdu miluje. Na barvě kůže to nějak nevidím...
@adelisss to si myslim, ze klidne muze mit vliv - ze dite preferuje potraviny, na ktere bylo zvykle z delohy, byt v rozlozene forme na "mikrosoucastky" 😀. Urcite by na to mohl byt zajimavy vyzkum. Treba uz ho nekdo delal 🧐
Ja jsem u syna ujizdela na nakladanym hermelinu🤤Malej se narodil s hermelinem v ruce 💪🏼🤣
@veroniqess taky sem nad tim premyslela😅 asi to budou kakaovy termixy atd😅
@hanka_12345 nebo cokoladovy a boruvkovy jogurt ☝🏼😃
Byla schopna v těhotenství se starší pozřít jen mandarinky a pizzu. Ani jedno z toho nemá ráda, asi se toho přejedla 😅🤣
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Rozhodně, souhlasím s tebou. Miluju salát, špenát, brokolici, dopřávala jsem si je často a jedno mé dítě je mírně do zelena. U dalších jsem si už dávala víc pozor.