Holky vím že je brzy 😔 ale netyply by jste si ?? Jsem nedočká, doma už mám dva kluky 😔 přeji si celý život holčičku ❤️😔
@miskaa31 teď jsem v 14 tt...ani mi to neříkej...já vím že hlavně ať je to zdravé.....ale já si tu holku tak moc přeji 😔 nemám jinou fotku
@nikolaitas Miško, úplně ti rozumím....já i kamarádka jsme na tom stejně jako ty, kamarádka teď bude rodit druhé a zase kluk a dělala vše podle babských rad aby to byla holka. Já teď byla na screeningu termín mám červen a jak jsem viděla už u první návštěvý gynekologa tvar obličeje říkám, to bude kluk... aj když jsem měla jinou chuť na jídlo. A podle screeningu a hrbolku krásně nahoře jsem řekla to je kluk jak buk a je to kluk...nicméně jsem ráda aspoň skrz kamarádku že já čekám taky toho kluka.
@miskaa31 je pravda, že tvar břicha mám úplně jiný než jsem měla u kluků, a mám víc chuť na sladké....u kluků to bylo všehochuť....ty brďo jsem z toho úplně vystresovana, protože mě čeká třetí císař...a moje doktorka mi radí při operací sterilizaci..... takže moje celoživotní přání bude ztraceno...😔🙏
@miskaa31 ty jo, dole bych typovala holčičku....úplně stejný profil měla moje kamarádka holčičky 😲
@miskaa31 jako mám doma s těmi kluky opravdu divočinu, představa třetí kluk....... zbláznim se
@nikolaitas no vidíš to, hele s mou kamarádkou už jsme toho tolik řešily, pověry, chutě, tvar břicha, kalendář, souložit před ovulací...obě jsme koupily daysy, aby jsme věděly přesnou ovulaci. Nicméně to je hádání z karet podívat se na obličej♡, takže neztrácej naděj♡. Kamarádka stejně čeká až se to narodí, furt doufá že to bude holka. Prostě maminky chou tu holčičku a myslím že kdo chce víc dětí, tak určitě aby měli pár....a kdo říká zas že chce jenom holky že holky jsou lepší...tak mě to přijde hloupoust...kluk i holka můžou být uječené, nezkrotné. Takže tak♡
Jak půjdeš na 2 screening řekni jim, ať ti ukážou pohlavní hrbolek....mám to nastudovaný v angličtině. Holka ho má vodorovně s páteří prostě leží a kluk ho má tak, že směřuje nahoru....říkám tomu jako by mu stál:D....ber mě z rezervou, ale je to tak.
@miskaa31 dobře ❤️ dala bych ti vědět 🙏🙏🙏🙏❤️ děkuju moc, jdu zítra na kontrolu tak ji poprosím
@nikolaitas dej vědět a držím palečky.
@miskaa31 Děkuji mockrát 💐
Tady není vidět vůbec pohlavní hrbolek, takže vydrž ještě k dr 😊
@gruyerre tak to teda nevim, i pan doktor rikal ze je hrbolek rovnomerny s pateri.. a i kdyz jsem to v breznu davala sem vsichni rekli jasna holka.. ale to je fuk, jen jsem chtela poukazat na to, ze kdyby to bylo tak jasne tak uz na 1.scr reknou vsichni lekari vsem pohlavi. Me lekar rekl, ze tohle vubec neni jednoznacne urceni.
@nikolaitas podivej.. napíšu ti to takhle.. sestřenice má 3 kluky. Vždy si přála holku.. tak moc až jeden z nich skoro holka je. Od malá se obléká do šatiček, vypadá jak panenka..teď má 8 let, má dlouhé vlasy a u kočárků s holcickami se rozplývá.. prostě z něj udělala "holku". Rodina si myslí své.. Kamarádka měla kluka, druhé miminko chtěla holčičku a když zjistila že čeká chlapečka zuřila, chlastala, kouřila, říkala jak to nevadí.. a ted? Má chlapečka postiženého.. co by dala za zdravé miminko ať je to cokoli. Já mám doma kluky dvojčata.. třetí jsem chtěla taky kluka, protože už jsem měla po nich oblečení, byla jsem na zvyklá a holku jsem si říkala, že ani nevím zda chci.. a když mi Dr řekl že čekám holčičku, vysmála jsem se mu a ptala se kdy doroste pindík. Mám holčičku..narodila se o 3 měsíce dřív. Je zdravá, je to úžasný miláček. ALE. Mít miminko je prostě dar.. každý dostane to, co zrovna potřebuje aby ho v životě posílilo, naučilo, posunulo nějakým způsobem vpřed. Pokud k tobě přijde chlapeček, buď šťastná, protože jsi jedna z těch, které dostaly dar mít miminko. Jiné ženy mít děti nemůžou a praly by si cokoli. Nebuď smutná ať to dopadne jakkoli. Miminko to vnímá ani nevíš jak.. Přijmi to, co už je "rozhodnuto". Pokud budeš mít třetí kluka, máš dalšího mazlíčka..jednou tu přivede tu holku a budeš mít vnoučata a třeba zase samé holky. Přeju hodně štěstí 🤗♥️
@nikolaitas ahoj Niky, jak dopadla kontrola?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@nikolaitas ahojky, nemáš lepší fotku pohlavního hrbolku?podle mého úhlu v obličeji vypadá jako kluk....v kolikátým jsi?