Ahojky holky ptam se spise jen pro legraci a zajimavost,protoze vim ze tohle asi nemuze byt na 100%,ale zkousela tu nektera z vas test pohlavi miminka s jedlou sodou? A souhlasil vam? :D 🙂 prijde mi usmevne necemu takovemu verit ,ale zkusila bych jen tak pro zajimavost 🙂
Netřeba kvůli každé blbosti zakládat téma znova, kolikrát už se to tady řešilo... např. :
https://www.modrykonik.cz/forum/o-tehotenstvi/test-pohlavi-s-jedlou-sodou-slysely-jste-o-nem/
Jo delala ze srandy a vyslo..
jéé už zase ?😀
Haha, jo Ja jsem si ho delala a vysel. Celkove vsechny povery typu “pokud zena nema akne, bude to kluk” nebo “pokud je brisko dole, bude to kluk”, byly pravda (pro me). Stejne jako jsem hned od prvniho momentu vedela, ze to bude kluk 🙂.
@mariegroth podle ceho jsi to poznala?
Me to hrozne sumelo,ale nemela jsem sodu,tak kyprici prasek a kazda stranka pise neco jineho 😀
@zelenaesmolda Proste nejaka intuice. Moc na tyhle veci neverim, ale tak nejak jsem citila, ze to proste neni holka.
@mariegroth Taky takovou intuici mam 🙂 jeste pohlavi nevime ale pristi tyden jdeme na druhy screening tak doufam ze uz videt bude 🙂 ale od zacatku mam pocit ze nosim kluka 🙂 tak jsem zvedava zda se mi to potvrdi 🙂
@barcachejn Já jsem zase tak nějak vnitřně cítila, že to bude holčička, tak snad se to nezmění.
no já měla vnitřní stoprocentní jistotu, že čekám holku a moje holka má penis
Tak ne vzdy to vyjde nebo to sedi 🙂 kazdopadne jsem na to zvedava a jelikoz me na pohlavi nezalezi budu mit uplne stejnou radost z obojiho 🙂 ale manzel by moc chtel holcicku tak bych ji chtela vice spise kvuli nemu 🙂 ale me osobne je to jedno 🙂 hlavne zdrave miminko a nic jineho si nepreji 🙂
@barcachejn jj to sme měly stejně, mě to bylo vcelku jedno, hlavně at je zdravé miminko. Manžel si také přál holčičku ikdyž teda říkal , že je mu to jedno 🙂
Mne vsetky tieto nevedecke metody hovorili dievca, aj UTZ v 20tt povedal dievca a ja som aj tak od zaciatku vedela, ze bude chlapec :D
No ono bohuzel dnes uz ani UTZ neni 100% jistota :D :D
@barcachejn Uvidime 🙂
@jituli84 Moc vam tu holcicku preji 🙂 pokud uz vam ji 2x potvrdily vypada to nadejne 🙂))
@barcachejn no co no, kdyžtak chlapec bude chodit v ružovým 😀 já si přeji hlavně zdravé dítě, nic víc 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ze srandy jsem to zkusila, když to někdo řešil, jak je to strašně pravdivý a když už jsem věděla, co čekám.. samozřejmě mi to vyšlo blbě :D