Test pohlaví doma. Zkoušel někdo?

danvitka
19. srp 2020

Hezký večer teď jsem narazila na internetu na test pohlaví doma. Něco jako těhotenský test ale určí to pohlaví. Zkoušel jste to někdo? Myslíte že je to spolehlivé? Díky za info 😊😉

riavais
19. srp 2020

@danvitka Osobne myslím, že je to vyhadzovanie peňazí 😊 to radšej skús čínsky kalendár na vyrátanie pohlavia, u mňa to vyšlo 😁

jjasmina
19. srp 2020

Blbost

tasimia
19. srp 2020

Koupila mi to kamarádka z hecu jsme to zkusily. Vyšel mi kluk a mám holku. Vyhozené peníze..

pajiskazemlyna
19. srp 2020

@danvitka zkoušela jsem - vyšla spis holcicka a čekám chlapečka 😂

danvitka
autor
20. srp 2020

@riavais podle čínského nám vyšlo první dítě 😂😂😂

danvitka
autor
20. srp 2020

@tasimia aha, škoda. U nás první mimo trvalo dlouho... nejdřív bylo brzo, pak špatně natočený, pak že je to pupečník a nakonec teda pinďa 😂😂

tasimia
20. srp 2020

@danvitka hele kamarádce tvrdili, že to bude Dominik a přišla s Dominikou. :D Jen při porodu slyšela, maminko je to holčička, máte to za sebou, jste šikovná. A doma vše modré, zelené aj. 😂😂 Takže..

danvitka
autor
20. srp 2020

@tasimia by mě kleplo 😂 ale zase krásný překvapení 👍 jako u nás doktorka váhala fakt do poslední chvíle, nikdy neřekla že je to kluk. Jen že je to pravděpodobnější. Vsichni měli fotky pindiku apod 😂 a naše dítě nohy u sebe 😁

tasimia
20. srp 2020

@danvitka tak aby to nakonec taky nebyla holčička. Já už věřím jen porodu :D

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru