Test na určení pohlaví miminka. Zkoušela jste některá a vyšlo to?

16. dub 2021

Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli jste některá zkoušela test na určení pohlaví? A popřípadě jestli to vyšlo? Díky za odpovědi 😁

michaelarousova
17. dub 2021

Jednou a nevyslo😂

zelenaesmolda
17. dub 2021

Tomuhle fakt nekdo veri?

pexi
17. dub 2021
autor
17. dub 2021

@zelenaesmolda právě proto se ptám, jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti. 🤔

fouskovi
17. dub 2021

To je jako sázka do loterie až porod ukáže správně tohle fakt někdo jen tahá z lidí prachy

zelenaesmolda
17. dub 2021

tak se nejdriv zkus zamyslet jak by ten test asi to pohlavi mohl odhalit?

autor
17. dub 2021

@zelenaesmolda omlouvám se, ale to že chci znát názory ostatních není špatná věc. Nikdo neříká že bych tomu nějak věřila, chtěla jsem se zeptat jestli tomu věří nebo jestli to zkusil už někdo jiný, určitě se najde spoustu maminek který jsou nedočkavý a stále nevědí pohlaví miminka. Na tohle jsem narazila na e-shopu, tak jsem se chtěla zeptat na zkušenosti. Nic víc nic míň děkuji za odpověď, pokud s tím máte nějaký konkrétní problém,nebo se mi chcete vysmívat to se taky nedělá. Nikdo neříká že to musíte komentovat děkuji a přeji příjemný zbytek dne 🤗

zelenaesmolda
17. dub 2021

Ale ja se ti nevysmivam.Jenom se te ptam na zaklade ceho by ten test to pohlavi mel urcit?Nez vyhodis penize za kraviny tak je dobre se nejdriv zamyslet...

barmo
17. dub 2021

@zelenaesmolda prave proto se tu pani pta na tom snad neni nic spatneho.

jako_mala_holka
17. dub 2021

Přemýšlela jsem o tom, ale když jsem o tom četla info na netu, tak mě to odradilo... Ve 14tt už je šance, že ti dr na screeningu řekne, co to asi bude, samozřejmě jistota je až po porodu, ale u nás se třeba trefil doktor právě v tom 14tt, ve 20tt nám to jiný dr potvrdil a bylo to tak 🙂 takže za mě škoda peněz opravdu

zelenaesmolda
17. dub 2021

@barmo
je sance 50% ze se test trefi,tady ji moc zadne zkusenosti ostatnich nepomuzou.

barmo
17. dub 2021

@zelenaesmolda pouze se ptala zda s tim ma nekdo zkusenost a zda se test trefil tot vse. 😉vase poucovani tu asi nikoho uplne nezajima. Kdyby se tu tak choval kazdy tak se tu nikdo uz nemuze na nic zeptat🙂

zelenaesmolda
17. dub 2021

@barmo
zeptat se samozrejme muze ale pak se nedivim,ze ma MK povest,ze se tu slizaji nejvetsi blbky z cele republiky...co treba zapojit hlavu a zapremyslet nez se zeptam?jak by mohl domaci test odhalit pohlavi ditete?z ceho?
nejlepe se opravdu vydelava na lidske lenosti a hlouposti,bohuzel 🙂

hanyzka11
17. dub 2021

Tak toto mě pobavilo😁 Nemyslím dotaz, ale ten výrobek. To se fakt prodává? Čučím, co všechno existuje.... A ta cena. No tvl 🤣 Ale musím za sebe říct, že kdyby to stálo kolem 50 (možná 100) Kč, tak bych to asi vyzkoušela. Jen že zajímavosti, jestli to funguje 😉

autor
17. dub 2021

@hanyzka11 no právě mě to taky dost překvapilo 🤔🤣🤣

ellyem
17. dub 2021

Nefunguje. Kamarádce vyšla holčička a čeká kluka 😂 A za ty peníze... to si raději pár týdnů počkám do ultrazvuku 👶

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru